Might & Magic -sarja jatkuu nettilatauksena

15.03.2010 10:57 | Jukka O. Kauppinen

Hyviä ja huonoja uutisia. Might & Magic -sarja jatkuu uudellapelillä. Mutta vain konsoleilla ja nettilatauksena. Might & Magic Clash of Heroes näet julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle konsolien nettikaupassa. Ennakkoluulottomille luvassa on kuitenkin söpöä sankariseikkailua.

Uuden pelin tekee Capybara Games, joka teki aikaisemmin samaisen pelin Nintendo DS -konsolille. DS-versio oli sen verran hyvä, että pelistä tehdään nyt myös oma versionsa isommille pelikoneille.

Tekijät tietysti kehuvat olensa innoissaan PSN/XBLA-versiosta.

”Teimme pelin uusiksi HD-grafiikoille, hioimme pelijärjestelmää, kuuntelimme pelaajiemme palautetta ja toivomuksia ja niin edelleen”, kehuu pelin tuottaja Romain de Waubert de Genlis.

Tekijät kertovat pelin olevan henkinen jatko-osa Heroes of Might & Magic -sarjalle. Pelimaailma on sama mutta tapahtumat, tarinat ja pelimekaniikka ovat erilaiset.

Peli tarjoilee aimo annoksen roolipelaamista ja puzzlepohjaista taistelemista, tutun Might & Magic -maailmankaikkeuden, viisi sotivaa faktionia ja viisi erilaista tarinaa jälleenpeluuarvoa nostamaan.

Tarjolla on sekä yksinpeli että moninpeli 2-4 pelaajalle sekä samalla koneella että verkossa.

Lue myös

Arvostelu: Supreme Commander 2 (PC, Xbox 360)

Prince of Persia myöhässä PC:lle

Vihdoin videokuvaa ja infoa Deus Ex 3:sta

Ydinsodan aamunkoitto

Muropaketin uusimmat