Mikki Hiiren uudet seikkailut – katso Epic Mickeyn traileri ja kuvat

04.09.2010 17:30 | Jukka O. Kauppinen

Mikki Hiiri, maailman kuuluisin jyrsijä. Tässä hiiressä oli ytyä joskus 30-luvulla, minkä jälkeen otus on taantunut tylsäksi pehmoleluksi. Eipä ole Akullekaan hirveästi paremmin käynyt, kaukana mennään vanhoista anarkistisista ja sekopäisistä veitikoista. Paluuta parempaan on kuitenkin luvassa, sillä Warren Spectorin työstämä Epic Mickey on aivan taatusti parasta Mikki Hiirtä vuosikymmeniin.

Pelivelho Spector työstää Disneylle Epic Mickey -peliä, josta on nyt julkaistu traileria, pelivideota ja kuvia oikein roppakaupalla. Katso video, tutustu Mikin touhuihin.

Disney julkaisee Epic Mickey -pelin Wiille jouluun mennessä.

 

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisätietoja: http://disney.go.com/mickey/#/video_games/disney_epic_mickey

Lue myös

Arvostelu: Lara Croft and the Guardian of Light (Xbox 360)

Diablo III ei vieläkään likimainkaan valmis

Duke Nukem Forever on valmis!

Kinect ensitesti: PIM! Olet pelissä!

Keskustelu

George Carlin: ”F*ck Mickey Mouse! F*ck him in the ass with a big rubber dick! Then break it off and beat him with it! I hope Mickey dies. I do, I hope he goddamn dies. I hope he gets a hold of some tainted cheese, and dies lonely and forgotten in the bathroom of some bad building in a poor neighborhood, with his hand in Goofy’s pants.”

@3.

Kannattaisi varmaan lukea vaikka Floyd Gottfredsonin Mikki-sarjiksia sieltä 30-luvulta niin voisi hieman valaistua miksi em. kommentteja ladellaan.

Ymmärrän jotenkuten sen kasari/ysäripelien retrofanituksen mutta tuo ”yhyy mikki oli parempaa 30-luvulla” menee jo yli

Tuossa Opening Movie pätkässä menee audio ja video synch aivan vituilleen. http://www.youtube.com/watch?v=4-MnhFSHTxU Näkyy aivan kuten pitääkin, ja video on huomattavasti terävämpi.

Peli on kyllä pakko ostos, voisi jopa collectors editionin ostoa harkita ihan siitä syystä että Spector ja Disney kun lyö hynttyyt yhteen ei tuotoksena voi olla kuin yksi vuosikymmenen parhaimmista (Tai parhain) peli :)

Muropaketin uusimmat