Miltä World of Warcraft –elokuvan traileri näyttää? Lehti ei saanut näyttää videota, joten he piirsivät trailerin kuviksi

17.01.2015 16:00 | Jukka O. Kauppinen

Nyt on tarjolla huvittava veto. Myös vähän epäilyttävä. Saksalainen Buffed-lehti näet kertoo, että he näkivät 2016 julkaistavan World of Warcraft –elokuvan tulevan trailerin BlizzCon-tapahtumassa. Siitä ei kuitenkaan saanut ottaa sen enempää kuvia kuin levittää videotakaan. Miten siitä sitten voitaisiin kertoa? No, kerro se – ei kukkasin – vaan piirretyilä kuvilla!

Tosin BlizzConista on jo kaksi kuukautta, joten elokuvan kuvallinen tulkinta tulee vähän myöhässä. Voisihan sitä väittää, että kuvien piirtäminen kestää näin kaukaa, mutta nettietsivien päätelmien mukaan kuvia on shopattu luonnosten ja valokuvien päälle. Ainakin osittain hyvinkin tarkasti päällepiirtäen.

Lehden mukaan taitelija piirsi trailerin hienoiksi kuviksi, joissa voi hakea fiiliksiä niin pelihahmoista, maailmasta kuin kaupungeistakin. Ehkä nimenomaan fiiliksiin, sillä osa lähdekuvista tuntuu olevan ihan muualta kuin WoW-leffasta. Mutta jos ne antavat oikeansuuntaista kuvaa elokuvan tunnelmasta, niin mikä ettei. Toimii.

Hauska idea, jonka antimiin voi tutustua kokonaisuudessaan täältä:

Lisätietoja: Buffed, Warcraft der Film: Der Trailer in Bildern

Kuvat: Buffed.de

Sama ”elokuvan traileri kuvina” -tempun on tehnyt toinenkin taitelija, joka kertoo nähneensä trailerin useita kertoja – ja piirtäneensä siitä muistiinpanoja. Myöhemmin hän piirteli kuvista paremmat versiot, jotka näyttävät tältä:

Lisätietoja: Memory Paintings of Warcraft Movie Trailer

Lisää aiheesta

Voihan pylly – ja miksi se puuttuu mieshaltialta? 

World of Warcraft täytti 10 vuotta – mutta synttärijutut menivät vähän poskelleen

World of Warcraftin tilaajamäärät nousivat taas 10 miljoonan paremmalle puolelle 

WoWia f2p-hengessä: ”paina nappia neljän tunnin välein, saat kahden viikon päästä hatun tai hepan” 

Muropaketin uusimmat