Uusimmat

Miltäs se Bard’s Tale IV sitten näyttikään? Tältä! [video]

05.06.2015 13:00 Miikka Lehtonen

Wasteland 2:llaan mielipiteitä jakanut inXile on taas Kickstarterissa, tällä kertaa rahoittamassa uusintaversiota Bard’s Tale -roolipelistään. Alkuperäisessä kerjuuvideossa ei pelikuvaa juuri nähty, mikä sai kansan syvät rivit hieman penseiksi. Nyt sitä pelikuvaa sitten olisi tarjolla. Tavallaan.

Wasteland 2 oli todellakin vähän mielipiteitä jakava peli. Se kyllä oli juuri sitä, mitä luvattiin: uusi Wasteland. Mutta jotkut optimistit uskalsivat toivoa, että peliä tehtäessä olisi huomioitu se kehitys, mitä alalla on tapahtunut viimeisten vuosikymmenten aikana. Bard’s Talea varten inXile on luvannut näin tehdä, mikä on ehkä ihan hyvä, ettei vaikkapa Pillars of Eternity vie kokonaan huomiota ja valokeilaa.

Mutta miltä peli näyttää? Sitä ei vielä tiedetä. Alkuperäisessä videossa kun ei moista juuri nähty, mikä sai pelaajat aika närkästyneiksi. Nyt pelikuvaa on tarjolla, mutta vain pelimoottorilla renderöityjen maisemien muodossa. Itse pelistä ei siis vieläkään ole oikein mitään käsitystä, mikä on toki ihan loogista, sillä koko proggis lienee vielä täysin alkutekijöissään.

Mutta nättiä silti. 

Lisää aiheesta

Bard’s Tale IV:n joukkorahoituskampanja avautui 

Muropaketin uusimmat