Mitä ihmettä, MS:n uusi Flight-lentosimu on sosiaalinen selainpeli?

06.09.2010 17:08 | Jukka O. Kauppinen

Ehdimme jo kotvan aikaa riemuita Microsoftin kuuluisien lentosimulaattorien paluusta. Flight Simulator oli maailman pisimpään yhtäjaksoisesti kehitetty pelisarja, kunnes Microsoft vei Aces Studiosin tapaamaan kirvestä vajan taa. Viime kuussa yhtiö kuitenkin  kertoi olevansa työstämässä uutta Microsoft Flight -simua. Riemu! Onni! Mutta sitten…

Gamespy-lehden kertomasta päätellen Flight onkin jotain ihan muuta, kuin mihin ehdimme aikoinaan tottua. Flight Simulatorit olivat – ja ovat – sekä satunnaista lentelijää että raskaan sarjan simulaatiohakuista lentelijää miellyttäviä huippuluomuksia. Flight vaikuttaa kuitenkin joltain ihan muulta.

Eri lähteistä noukittujen tietojen mukaan Microsoft Flight asettuisi samaan lokeroon uuden selainpelattavan, sosiaaliseen pelaamiseen painottuvan Age of Empires Online -pelin kanssa. Flightin yhteydessä mainittiin muun muassa pelottavasti ”sosiaaliset, jaetut elämykset”.

Pelottavaa. Näin simupelaajan kannalta.

Lähteet: Microsoft: More Big Announcements to Come for Core PC GamersMicrosoft PC chief: Unannounced game aimed at GPU, CPU upgraders

Lisää aiheesta

Flight Simulatorien poika: Microsoft Flight

Flight Simulator X (PC)

Lue myös

Arvostelu: Lara Croft and the Guardian of Light (Xbox 360)

Duke Nukem Forever on valmis!

Far Cry 3 jo tänä vuonna?

Nintendo-retroa VHS-aikakaudelta

Keskustelu

Voi yhden kerran….oon odottanu Flightia kun kuuta nousevaa. Ja nyt tämä… Olen siis vanhan liiton himosimuttaja ja vähän oikeillakin koneilla lentänyt. Kas kun eivät tehneet Facebook-pohjaista sosiaalisimulaattoria. Sit seuraavaks on luvassa hätääntyneille harrastajille tuubaa malliin ”vakuuttavat, että Facebook / iphone pohjainen simulaattori vastaa kyllä vaativimpienkin pilottejen toiveisiin” Ohhohoh… Miksei mitään tehdä koskaan oikein….niinkuin minä haluaisin. :)

tyhmät eivät huomaa että tämä on vain ”microsoft flight” ei ”microsoft flight simulator” eli ei mikään simulaattori kyseessä, eli se voi olla missä muodossa vaan, esimerkiksi seilainpelinä

@3

Onhan se nimetty toisin? Aikaisemmat olivat Microsoft Flight Simulator:ta ja tämä on Microsoft Flight

@4

Facebook on oikeasti ihan OK, mutta Galleria/Kuvake yms sonta on teinien herutusta ja lorttojen hakua :smoke:

En ole minäkään liittymässä mihinkään ”sosiaalisen median” avulla mainostettaviin palveluihin.
naamakirjat ja galtsut on jääneet kokematta jo ihan periaatteen vuoksikin. jos oikeilla kavereilla on asiaa, he tavoittavat kyllä. mitään tutun tuttuja ei ole tarkoitus kerätä määrän vuoksi.

Mutta juu, eikö voi edes nimetä eri nimiseksi tuotakin peliä jos kerran se ei liity mitenkään aiempiin versioihin?

Sosiaalinen media, tuo tämän päivän suurin kirosana. Vittu, en liity naamiksiin enkä muihinka höpöhöpö palveluihin MISTÄÄN syystä.

Muropaketin uusimmat