UUSIMMAT

Mitä pirua Hollywood on tekemässä Unchartedille?!

02.12.2010 11:50 | Miikka Lehtonen

Taas nähdään, että optimisti ei kuin pety. Pitkään kuulosti siltä kuin Uncharted tulisi olemaan ensimmäisiä — ellei jopa ensimmäinen — pelielokuva, joka onnistuisi jossain muussakin kuin tahattomassa komediassa. Turhan nopeasti toivottu, sillä uusimmat tiedot Hollywoodin suunnasta ovat lievästi sanoen erikoisia.

Jo alkuviikosta elokuvamaailmassa kohauteltiin olkapäitä kun huhut kertoivat, että Uncharted-elokuvalla tulisi olemaan hyvin vähän yhteistä alkuperäisten pelien kanssa. Peleissähän Nathan Drake kiertää pitkin maailmaa etsimässä legendaarisia aarteita, potkimassa pahiksia alas kallioilta ja todistamassa, että Indiana Jones -konsepti toimii erinomaisesti edelleen.

Elokuvassa? No, siinä ei tuhlata aikaa moisiin turhuuksiin vaan keskitytään antiikkikauppaa harrastavaan perheeseen. ”Minua kiihottaa idea perheestä, joka on todellinen voimanpesä kansainvälisillä taide- ja antiikkimarkkinoilla. Perhe, joka tekee työtä valtioiden päämiesten ja museojohtajien kanssa ja jakelee näille oikeutta.”

Eikä siinä vielä kaikki. Muistatteko peleistä Nathan Draken isän ja sedän? En minäkään, mutta elokuvassa nähdään mukana paitsi Nathan Draken isä, myös tämän setä, jota näyttelee kaiken pahan airut, Joe Pesci. Aiemmat huhut kertoivat, että elokuvan tuorein käsikirjoitus on jättänyt sivuun kaiken sen seikkailun ja toiminnan, jota peleissä nähdään ja tilalla olisi kepposia ja konnankoukkuja koko perheelle.

Isot aplodit Hollywoodille.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Max Paynesta Nathan Drakeksi – Mark Wahlberg Uncharted-leffaan

Pelielokuvat saavat jatkoa, tällä kertaa Sonyn valikoimista

Lue myös

Farming Simulator 2011 (PC)

Salibandykausi alkaa torstaina – suomalaispeli Floorball League kauppoihin

Strategiarintamalla riittää pelattavaa: sotanorsuja Afrikassa, panssareita Pariisissa ja avaruusörkkejä tähdissä

Vuosiko Blizzardin toimintasuunnitelma? Mitä ovat Titan ja StarCraft 2 Phoenix?

Muropaketin uusimmat