UUSIMMAT

Miten sujuu kaupunkienrakentelu pimeässä? Se selviää Cities: Skylines After Darkissa!

28.10.2015 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Niklas Isberg otti taas rakennushanskat käteensä ja meni työmaalle. Mutta täällähän oli ihan pimeä meininki! Nyt tarttetaas led-kypärävaloja!

Jotta After Darkin tuomista parannuksista saisi kaiken mahdollisen irti, tein sitä varten uuden kaupungin. Tyhjästä nyhtäminen alkaa jo luonnistua, ja peruspeli onkin yhä suhteellisen helppoa. Kassavirta käy, jos osaa sijoittaa varansa järkevästi. Aikaa kuluu nyt kuitenkin enemmän budjettia säädellessä, jota pitää muutella kaupungin kasvaessa. Lisäksi turistien houkutteleminen on monipuolistunut, sillä uutta tekemistä on keksitty muun muassa vesiskootteriajelun ja poniratsastuksen muodossa.

Lisäosan uudistukset helpottavat myös valtakunnan hallintaa ja tekevät kansalaisten olosta hieman parempaa. Esimerkiksi taksitolppia voi ripotella juhlapaikkojen välittömään läheisyyteen. Bilekansa kiittää, kun rankan juhlimisen jälkeen pääsee suoraan lämpimään taksiin. Parannuksia on tapahtunut myös muiden kulkuvälineiden osalta, sillä kävelyn voi vaihtaa vaikka pyöräilyyn. Sille omistetut kaistat helpottavat kulkemista kiireisessä kaupungissa.

Lue koko arvostelu: Cities: Skylines After Dark (PC)

 

 

Lisää aiheesta

Surkeiden sattumusten sarja ja välinpitämätön pormestari ovat huono yhdistelmä, mikä ajaa kaupungin nopeasti kaaokseen. Cities: Skylines simuloi realistisesti urbaania elämää, joten pelin edetessä on syytä pysyä kartalla kaupungin tapahtumista.

Lue koko arvostelu: Cities: Skylines (Linux, Mac, PC)