Uusimmat

Miten toimii Wariowaren ja seikkailun yhdistelmä? McPixel kertoo!

26.05.2012 18:00 Miikka Lehtonen

Meikäläinen tykkää muutamista asioista. Pienten kissojen ja saksalaisten panssarien ohella asteikolle kelpaavat retrohenkiset pelit, pikseligrafiikka ja seikkailupelit. Sekä myös oudot kokeilut. Hei, nythän nämä kaikki löytyisivät samasta paketista kiitos McPixelin! Veikeää!

McPixel todella näyttää mielenkiintoiselta. Wariowaren mikropeli-ideaa ja seikkailupeliä yhdistelevä repäisy on ainakin idealtaan ja ilmeeltään todella erikoinen paketti. Kuten trailerikin osoittaa. Itse olin myyty jo sen jälkeen, sillä McPixel vaikuttaa juuri sellaiselta puhtaalta luovalta riemuidiotismilta, jota rakastan yli kaiken. Kaaosta! Anarkiaa! Ketsuppia dynamiitin päälle!

 

McPixel ilmestyy vajaan parin viikon päästä, mutta pelistä kiinnostuneet saavat tietää jo aiemmin, miten peli rullaa. Enkä nyt puhu vain saitilta löytyvästä pelin demosta, jota KAIKKIEN pitää pelata. Keskustelin nimittäin pelistä sen kehittäjän kanssa ja arvostelukappale on tiettävästi matkalla. Palaamme asiaan sen myötä. Demon jälkeen en malttaisi millään odottaa!

Lisätietoja: McPixel

Lue myös

Kiinnostaisiko peliaiheinen nettikomedia? Ilmaiseksi?

Sony patentoi pelaamisen keskeyttävät mainokset

38 Studios ja Big Huge Games irtisanoivat kaikki työntekijänsä

Half-Life 2: Episode Three täytti kuusi vuotta!