Modaaja loi Superhotia ja Portalia yhdistelevän Portalhotin

26.01.2017 20:18 | Muropaketin toimitus

Superhot-pelin kehittäjät ovat järjestäneet yhdessä ModDB:n kanssa oman #Makeitsuperhot-kilpailun, jonka tuloksena syntyi Portalhot.

Superhot-strategiaräiskinnän ideana on, että pelin aika etenee ainoastaan silloin kun pelaaja liikkuu omalla hahmollaan. Pelin julkaisun kunniaksi sen tekijätiimi on yhdistänyt voimansa modaamiseen keskittyvän ModDB-sivuston kanssa ja järjestänyt #MAKEITSUPERHOT -kilpailun.

Kilpailussa on kaksi luokkaa. Niistä ensimmäinen on pelikilpailu, jossa tarkoituksena on luoda Superhot-teemaan sopiva modi tai oma peli. Taideluokassa taas haetaan aihepiiriin sopivaa fanitaidetta. PC Gamerin mukaan Superhot-modikilpailu on poikinut tähän mennessä ainakin yhden omaperäisen osallistujan. Portalia sekä Superhotia yhdistelevä Portalhot antaa pelaajalle mahdollisuuden taistella Portal-pelin ikonisia turretteja vastaan Superhotin aikajärjestelmällä.

Portalhotin kehittäjä WhyNottin blogissa kerrotaan miten modi on luotu. Valmis Portalhot-modi tullaan julkaisemaan helmikuussa ja se tulee WhyNottin mukaan sisältämään kahdeksan uutta tasoa.

#MAKEITSUPERHOT-kilpailuun voi osallistua 27. helmikuuta asti. Kilpailun palkintoina on muun muassa tietokoneen komponentteja, pelikonsoleita sekä puhdasta kahisevaa. Sen lisäksi kaikki kilpailuun osallistujat palkitaan ilmaisella Superhot-pelillä.