Model Train Simulator 2011 on junahöpsöjen ikioma peli

02.02.2011 18:30 Jukka O. Kauppinen

Pienoisrautatiet ovat kiva asia. Ne ovat jättisuosiossa etenkin tuolla etelämpänä saksanmaalla, mutta on meilläkin niille ystäviä. Ja mikäs siis kivempaa, kuin odotella helmikuun 11. päivää. Tuolloin näet julkaistaan Model Train Simulator 2011.

Runsaasti detaljia ja sääolosuhteita sisältävässä junasimulaattorissa voi rakentaa pelimaailmaan rataverkostoja ja pyörittää omaa junayhtiötä, sen lisäksi että voit tietysti ajella junilla. Tsuk tsuk!

Lisätietoja: http://www.deepsilver.com

Lisää aiheesta

Train Model Simulator EEP 5.0 (PC)

Train Model Simulator EEP 5.0 tulee todella näyttävässä metallisessa laatikossa ja poikkeaa edukseen tylsien DVD-koteloiden joukosta. Avatessani pakettia ajattelin nyt olevan käsissä jotain todella erikoista, kun esillepanoon on selvästi satsattu tavallista enemmän.

Trainz: The Complete Collection (PC)

Trainzeissä voi perehtyä lähes jokaiseen juniin liittyvään aspektiin. Pelaaja saa rakennella ratoja, leikkiä veturinkuljettajaa valmiissa tehtävissä ja säätää vetureita. Sen lisäksi paketin mukana tulee lisätehtäviä ja reittejä, jos alkuperäiset pelien sisältö ei riitä. Pelattavaa on siis valtavasti ja vähän enemmän.

Lue myös

Cities in Motion avoimessa betassa – testaa tulevaa suomipeliä

Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Gran Turismo -sarjan isä Kazunori Yamauchi haastattelussa

Piilottiko Sony rootkitin PS3-firmwareen?