Uusimmat

Modern Warfare -apinointi ei istu lentoräiskintään

10.11.2011 19:30 Jukka O. Kauppinen

Mietitäänpäs. Parin viikon arvostelujen aikana olemme listanneet paljon Tero Lehtiniemen mieltymyksiä, mutta niihin voi vielä lisätä ainakin yhden. Nimittäin lentoräiskinnät. Project Acesin Ace Combat: Assault Horizon ei kuitenkaan ihan täysin vakuuttanut, rohkeista uudistuksistaan huolimatta. Tai ehkä niiden takia.

Lentelypelinä Assault Horizon on kuitenkin pysynyt uskollisena sarjan juurille. Eri koneiden lento-ominaisuuksissa ei ole järin suuria eroavaisuuksia, ja ohjuksia sun muuta tuhovälinettä roikkuu siipien alla mukana kymmenittäin, jopa sadoittain.

Uutta henkeä pyritään hakemaan uudella koiratappelutilalla: tarpeeksi lähellä olevan koneen taakse pääsee olkanäppäimiä napauttamalla siirtymään suoraan, jolloin entistä paremman ohjuslukituksen saa kunhan pitää viholliskonetta tähtäysympyrän sisällä tarpeeksi pitkään.

Uutta koiratappelutilaa hyödynnetään erityisesti vihollisten ässäpilottien kanssa, joihin perinteiset ohjuslukitukset eivät juuri tepsi. Myös viholliset voivat ottaa pelaajan koneen vastaavaan tilaan, jolloin olkanäppäinten oikea-aikaisella painamisella voimasuhteet voi kääntää jälleen päälaelleen.

Perinteisen hävittäjälentelyn lisäksi mukana on Modern Warfare -henkistä raideammuntaa, jossa esimerkiksi helikopterin tai C-130:sta kyydistä räiskitään mitä moninaisimpia ilma- ja maakohteita. Näiden lisäksi vaihtelua tarjotaan helikopteritehtävillä, joiden lähin vertailukohta on perinteisessä fps-pelaamisessa, korkeussäädöllä höystettynä.

Lue koko arvostelu: Ace Combat: Assault Horizon (PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Ace Combat 6: Fires of Liberation (360)

Ace Combat Assault Horizon -ennakko (PS3, Xbox 360)

Ace Combat X: Skies of Deception (PSP)

Ace Combat: Squadron Leader (PS2)

Ace Combat: The Belkan War (PS2)

Lue myös

Adventures of Tintin – The Secret of the Unicorn (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Age of Empires Online (PC)

Elder Scrolls V: Skyrim -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

FIFA 12 (3DS)

Pac-Man & Galaga Dimensions (3DS)

Muropaketin uusimmat