Modernien seikkailupelien parhauden huipennus julkaistiin myös iOS:lle

16.07.2014 22:00 | Jukka O. Kauppinen

Wadjet Eye –studion Blackwell-seikkailupelisarja on nykyajan seikkailuista kenties kaikken lähimpänä klassisten LucasArts-seikkailujen tasoa. Tai siis oikeastaan, Blackwellithän ovat aivan samalla tasolla käsikirjoituksensa ja toteutuksensa suhteen.

Ja nyt ne on julkaistu isojen alustojen lisäksi myös iOS-mobiiliversioina.

Viisiosaisen huikean hyvän seikkailupelisarjan viidestä osasta ensimmäiset kolme ovat nyt saatavilla iPhone- ja iPad-alustoille. Kokeilkaa! Dome suosittelee!

Kuvat iPad-versiosta.

Lisätietoja: Blackwell 1: Legacy

Lisätietoja: Blackwell 2: Unbound

Lisätietoja: Blackwell 3: Convergence

Lisää aiheesta

Blackwell Epiphany (PC)

Viisiosaisen Blackwell-sarjan päätösosa repii sielun kappaleiksi, tuhoaa itse maailmankaikkeuden perusesanssia, nostaa pistoolin ohimolle, saa kyyneleet muuttumaan vereksi, tekee hulluksi, hakkaa päätä kivetykseen ja Keinonen vapautuu raudoistaan. Epiphany on lopullinen loppu, universumin raja sekä helvetin hieno peli.

Mitäpä tuumaisitte siitä, että olette kotonanne tekemässä sitä mitä nyt yleensä teette ja yllättäen ovesta paukkaa pari tyyppiä sisään ja ilmoittaa, että olemme pahoillamme, mutta olette kuollut. Katselette ympärillenne ja kaikki vaikuttaa normaalilta, ellette ole nauttineet muutakin kuin mummon pullottamaa mustikkamehua.

Muropaketin uusimmat