Uusimmat

Monkey Island 2 Special Edition ilmestyy tänään

07.07.2010 12:00 Miikka Lehtonen

Siltä varalta, että kuulut niin sanottuun nukkuvien puolueeseen, Monkey Island 2:n (tunnetaan myös historian parhaana seikkailupelinä) hartaasti odotettu Special Edition ilmestyy tänään, tarkemmin sanottuna noin kahdeksan tunnin kuluttua. Olitpa sitten jo ostanut pelin tai vielä täysin pihalla, nyt on toiminnan aika!

Riippuen kuun asennosta ja muista muuttujista, joko Monkey Island 2 tai Curse of Monkey Island on kaikkien aikojen suosikkipelini. Curse of Monkey Islandin Special Editionia odottelen hartaasti, mutta kyllähän tuo Monkey Island 2:kin lämmittää, varsinkin kun se ilmestyy tänään!

Täysin uusitut grafiikat, kunnon ammattihenkilöiden hoitama ääninäyttely ja pino Steam Achievementeja — mitä muuta pelinsä ostoperusteeksi enää tarvitsee? Varsinkin kun pelillä on hintaa 9,99 euroa ja nopeasti toimiva pokkaa mukaansa vielä alkuperäisen Secret of Monkey Islandin erikoisversion kaupan päälle. Häpeämätöntä mainosta? Ehkä, mutta jos Monkey Island 2 myy tarpeeksi hyvin, ehkä näemme Curse of Monkey Islandin uusittuna versiona. Sen jälkeen saa tulla vaikka maailmanloppu, sillä meno ei siitä voi parantua.

Linkki:Monkey Island 2 Special Edition @ Steam

Lisää aiheesta

Monkey Island 2 Special Edition lähestyy, Steamissa kova tarjous

Yarrr! Monkey Island 2:sta Special Edition

Monkey Island 2 Very Special Edition eli ensikosketus LeChuck’s Revengeen

Nuo nuoret: nehän ryyppäävät kerosiinia, rikkihappoa, SCUMMia…

Lue myös

Cataclysm-matkapäiväkirja – osa 4: Stormwindissä tapahtuu outoja

Wow! Osallistu Blizzardin fanitarinoiden kirjoituskilpailuun