Uusimmat

Moon Intern: roolipelaa kuuaseman talkkaria

20.07.2012 10:30 Miikka Lehtonen

Törmäsinpä eilen sen verran erikoiseen peliin, että halusin kertoa siitä teillekin. Moon Intern on sivuttain vierivä retroroolipeli, jossa pelataan kuuaseman hanttimiehenä. Tiimillä on korkealentoisia ideoita ja tavoitteita, mutta nyt he tarvitsevat hieman rahaa niiden toteuttamiseksi. Arvatkaa, mitä sitten tapahtuu?

Kyllä, Moon Intern on tietenkin Kickstarter-projekti. Kyllä, olen yhtä väsynyt Kickstarter-projekteihin kuin tekin, mutta Moon Intern vaikuttaa sen verran hauskalta, että sen näkisin mielelläni onnistuvan. Retroaiheinen tyyli, sarjakuvamainen tarinankerronta ja pelaajan pelityylin mukaan muokkautuva pelimaailma kuulostavat kaikki hauskoilta ideoilta. Niin kuulostaa myös se, että pelin skaala venyy arkisista asioista, kuten vuokran maksamisesta, aina vähän korkealentoisempiin, kuten terroristirobottien ja kuukummitusten pysäyttämiseen. Mutta annetaan Cosmosaurin poikien kertoa itse enemmän.

 

Pelillä on kirjoitushetkellä vajaat 12,000 taalaa rahaa. Tavoitteena on 30,000 rahaa ja keräysaikaa jäljellä 17 päivää. Vilkaiskaa ja tehkää omat johtopäätöksenne.

Lähde: Kickstarter

Lue myös

Angry Birdsiä yhteistyössä – haastattelussa Housemarquen Ilari Kuittinen

Battlefield 4:n beta taisi tehdä ennakoinnin maailmanennätyksen

Ouya-konsolin kehittäjä puhelee ristiin – alkuhype murenee, epäilykset kasvavat

Tony Hawk’s Pro Skater HD (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat