Uusimmat

Moottorisaha on aina ratkaisu – sillä voi estää jopa maailmanlopun

20.10.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Chainsaw Warrior oli alkujaan 80-luvulla julkaistu Games Workshopin lautapeli. Nyt nopeatempoinen pelielämys löytyy myös digitaalisilta pelikoneilta!

New York. Aikaa on 60 minuuttia. Siinä ajassa sankarimme täytyy sahata tiensä kaupungin halki ja nujertaa pahuus. Muutoin: maailmanloppu.

Mutta jokainen toiminto vie aikaa. Liikkuminen, taistelu, kamojen käyttäminen. Jokainen teko kestää 30 sekuntia. Mitä kauemmin kuppaat taisteluissa, eksyilet tai harhailet, sitä uhkaavammin tuho häämöttää. Pelin suuri juju onkin suoriutua haasteista mahdollisimman nopeasti ja harkiten.

Toiseksi suurin juju on tämä: ole valmis. Koko peli satunnaisuuteen, pakasta käännettäviin kortteihin, aina kulkureittejä myöten. Liikut eteenpäin ja pakasta käännetään uusi paikkakortti. Toisesta pakasta nostetaan tilannekortti. Tuleeko vastaan zombi? Rottalauma? Pimeyden palvelija? Jotain muuta tai ei mitään? Sitten mietitään. Käytänkö tuliasetta vai rakasta moottorisahaani? Jotain muuta asetta tai työkalua? Onko vielä päivä vai olemmeko jo yön puolella, mikä tekee elämästä vielä jännittävämpää. Mikä ase on nopein ja varmin tapa tähän viholliseen? Käyttääkö tuliase arvokkaita vai vielä arvokkaampia ammuksia? Valintoja, valintoja!

Lue koko arvostelu: Chainsaw Warrior (Android, iOS, PC)

Lisää aiheesta

Combat Commander: Europe (lautapeli)

Rebel Raiders on the High Seas (lautapeli)

Space Hulk: Death Angel (lautapeli)