UUSIMMAT

MSI julkaisi Clutch GM30 -pelihiiren

25.09.2019 17:55 | Muropaketin toimitus

Edullisempaan kastiin asettuva Clutch GM30 -pelihiiren yhtenä erikoisuutena on RGB-led-valaistuksen hallinta käyttämällä hiiren näppäimiä, eli ohjelmistoa ei välttämättä tarvitse valaistuksen säätöön.

MSI:n oheislaitevalikoimaan saatiin uutta täytettä. Uusi tulokas on Clutch GM30 -pelihiiri. Kilpailukykyisesti hinnoiteltu hiiri ei tarjoile mitään mullistavaa, mutta speksien valossa kuitenkin kaiken perustason pelihiireen tarvittavan. Oman pienen lisänsä tuo se, että hiiren RGB-led-valaistusta voi hallinnoida näppäinyhdistelmillä. Niillä voi valita muun muassa mieleisen valaistustilan, säätää valaistustilan nopeutta ja kirkkautta.

Symmetrisesti muotoiltu hiiri on suunnattu oikeakätisille, sillä kylkinäppäimet löytyvät ainoastaan hiiren vasemmalta kyljeltä. Konepellin alta löytyy Pixartin optinen PAW-3327 -anturi, joka kykenee parhaillaan 6200 DPI:n tarkkuuteen ja 1000 hertsin päivitysnopeuteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille luvataan 20 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Clutch GM30 -pelihiiren toimitukset alkavat syyskuun aikana. Hiiren suositushinnaksi on asetettu 39 dollaria, joka on suoraan euroiksi muutettuna noin 35,50 euroa.