Muhiiko Fallout: New Vegasin kehittäneellä Obsidianilla uusi BioShock?

30.11.2018 14:01 | Muropaketin toimitus

Asiallisiin roolipeleihin ja kerrontaan keskittynyt Obsidian-studio saattaa hyvinkin olla työstämässä jonkinlaista BioShock-peliä.

BioShockista eikä sen maailmoista ole kuulunut mitään sitten vuoden 2013 BioShock Infiniten. Tilanne on luultavasti muuttumaan päin, sillä Microsoftin hankkima Obsidian Entertainment on tekemässä yhteistyötä BioShock-sarjasta tunnetun Take-Two Interactiven kanssa, tietää Gamerant-julkaisu.

Vaikka mitään ei ole vielä vahvistettu, aikoo Obsidian olla niiden joukossa jotka julkistavat seuraavan pelinsä joulukuun kuudentena päivänä The Video Game Awards -tapahtumassa. BioShock-pohdinnoilla on pohjaa siinä mielessä, että Take-Two on ollut jo pitkään halukas tekemään pelisarjalle jatkoa. Fallout: New Vegasin kehittänyt Obsidian olisi hyvä apu projektille, sillä studiolla on kokemusta toimivalle kerronnalle pohjautuvista roolipeleistä.

Lisäksi Obsidianin nettisivuilla on nähtävissä hyvin BioShock-henkinen special message -tiedotus, jossa vihjaillaan uuden pelin sijoittuvan avaruuden pimeyteen. Asia selvinnee jo ensi viikolla The Video Game Awardissa.