Muovisoitinten uusi lento jäi räpistelyksi

14.02.2016 12:00 Juho Anttila

Bändipelien uusi tuleminen oli iso riski kehittäjille ja julkaisijoille. Erityisesti uusien ohjainten tuottaminen on kallista eikä ollut mitään takeita siitä, että jo kertaalleen kyllästyneet markkinat olisivat kypsiä tarttumaan uudestaan leikkikitaraan. Nyt näyttää siltä, että liikkeellä toden totta oltiin liian aikaisin.

Hiljattain kuultiin, että Rock Band 4 ei ole mennyt kaupaksi toivotulla tavalla ja seurauksena tästä soitinten valmistamisesta vastannut Mad Catz joutui potkimaan pihalle ison osan työntekijöistään. Nyt Activision on myöntänyt, ettei Guitar Hero Livekään ole myynyt niin hyvin kuin toivottiin.

Firman virallisen tiedotteen mukaan myynnit ovat olleet odotettuja alhaisemmat. Activision vahvisti myös, ettei se tule julkaisemaan uutta Guitar Hero -peliä nykyiselle konsolisukupolvelle. Toki firman tavoitteena oli alun perinkin käyttää Guitar Hero Liveä alustana, jolle julkaistaan tasaiseen tahtiin ladattavaa lisäsisältöä. Kehittäjä FreeStyle Gamesin onneksi Activision ei ole ainakaan vielä luopunut tästä suunnitelmasta, vaikka pelimyynnit ovatkin jääneet jälkeen odotuksista.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.guitarhero.com

Lisää aiheesta

Activision julkaisee Guitar Hero Liveen varta vasten filmattuja konserttitaltiointeja

Guitar Hero Live (multi)

Guitar Hero Liven settilista paisuu ja kasvaa mukavaa vauhtia

Muropaketin uusimmat