Uusimmat

Mutarekkadraama jatkuu – kriittinen ongelma korjattiin silti

05.03.2016 16:00 Juho Anttila

Kuten viime viikolla kerroimme, maanmainion mutarekkasimulaattori Spintiresin kehitys on ollut pitkään enemmän tai vähemmän jumissa julkaisijan ja kehittäjän välisen riitelyn vuoksi. Nyt molemmat osapuolet ovat jälleen kommentoineet tilannetta. Kommenttien sisällöt eivät vain ole keskenään yhteneviä.

Viime viikolla väitettiin, että peliä kehittävä Pavel Zagrebennyj olisi ujuttanut koodiin ajastetun koodin, joka kaataa pelin tietyn päivämäärän täyttyessä. Sekä julkaisija Oovee että Zagrebennyj kiistävät väitteen. Zagrebennyjin mukaan pelissä oli kyllä tämän kaltainen, piraatteja vastaan suunnattu ansa. Kyseisessä toiminnossa oli virhe, jota ei saatu korjattua ajoissa kehittäjän ja julkaisijan välisen huonon kommunikaation vuoksi.

Ooveen mukaan virhe on nyt korjattu ja lähipäivinä luvassa on kattava tiedote, jossa kerrotaan tilanteesta ja tulevista päivityssuunnitelmista. Ooveen mukaan Zagrebennyj on valmis auttamaan myös tulevien ongelmien kohdalla.

Zagrebennyj puolestaan kertoo omassa tiedotteessaan, että Oovee on rikkonut sopimusta koko pelin elinkaaren ajan ja on yhä miehelle velkaa. Kehittäjä toteaa, ettei Oovee ole edes kommentoinut, miten tämä ongelma aiotaan korjata. Samassa yhteydessä Zagrebennyj toteaa kuitenkin, ettei tekisi mitään sellaista, mikä satuttaa pelaajia. Miehen tavoitteena on yhä varmistaa, että Spintires tuo iloa kaikkien sitä pelaavien elämään.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.spintires.com

Lisää aiheesta

Sopimus- ja rahariidat jumittivat neuvostoliittolaiset metsäkoneet

Spintires-riidat sovittiin – pelin kehitys jatkuu

Isoja ajopelejä ja parasta äijäilyä

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat