Uusimmat

Mysteerilaskuri lupaa Valvelta kolmea suurta julkistusta

21.09.2013 12:06 Juho Anttila

Valven Linux-pohjaisesta, työnimellä Steam Box saaneesta olohuonekäyttöön tarkoitetusta tietokoneesta kohistiin alkuvuonna enemmänkin. Viime kuukausina Valve on pitänyt asian tiimoilta yllä melkoista radiohiljaisuutta. Nyt hiljaisuus on päättymässä, sillä firmalta on luvassa julkistuksia aivan pian.

LinuxCon-messuilla New Orleansissa puhunut Valve-pomo Gabe Newell kertoi, että Steam Boxia ei suinkaan olla hylätty. Kehitystyö Linux-raudan parissa on jatkunut, vaikka aiheen tiimoilta ei ollakaan roikuttu otsikoissa ihan joka viikko. Kuten Domessakin ehdittiin jo muutama päivä sitten uutisoimaan, Gabe lupailee lisätietoja jo ensi viikolla.

Samanaikaisesti Valven sivuille on ilmestynyt laskuri, joka vihjaa kolmesta toisiinsa liittyvästä julkistuksesta. Ensimmäinen näistä tapahtuu vajaan kolmen vuorokauden päästä tämän uutisen kirjoitushetkestä, kahden muun kohdalla julkistusaikaa ei vielä näytetä. Sivuston otsikko lupaa suurieleisesti, että Steam-universumi laajenee vuonna 2014.

Mitäköhän jännää mahtaakaan olla tuloillaan? Mitä tarkoittaa se, että julkistuksia on kolme yhden sijaan? Onko Valve vihdoin oppinut laskemaan kolmeen? Ainakin yksi julkistuksista liittyy takuuvarmasti Steam Boxiin, mutta ovatko kaikki kolme luvattua julkistusta saman paketin eri puolia, vai vetäiseekö Gabe takataskustaan esille jotain yllättävämpää? Se selviää ensi viikolla.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Gabe trollaa Steam Boxilla

Valve ja Xi3 tukkanuottasilla: onko Valve mukana projektissa vai ei?

Microsoft ei pidä Steam Boxia varteenotettavana kilpailijana

Muropaketin uusimmat