Uusimmat

Mystery Fest -ale on nyt käynnissä Steamissa – tässä viisi peliä, joita ei kannata sivuuttaa

21.02.2023 17:36 Muropaketin toimitus

Mystery Festistä löytyy erilaista pelattavaa, mutta pelipaljouteen voi helposti hukkua. Muropaketti auttaa luovimaan tarjousten keskellä.

Steamin alennusmyynnit seuraavat nykyään toisiaan lyhyellä aikavälillä. Tällä kertaa kyseessä on Mystery Fest. Se tarjoaa monia pelejä, joissa pelaaja ryhtyy selvittämään salaisuuksia. Tarjoukset ovat voimassa helmikuun 27. päivään asti.

Nostimme tarjousten seasta esiin viisi mielenkiintoista peliä.

1. Silicon Dreams (9 €)

Silicon Dreams vie vuoteen 2065. Pelaaja ryhtyy androidiksi ja kuulustelee  muita androideja, joita epäillään erikoisesta käytöksestä. Blade Runner -henkisessä pelissä androideja tarkkaillaan laitteistoilla ja etsitään tunnepiikkejä. Lopuksi päätetään, annetaanko androidin jatkaa puuhiaan vai tuhotaanko se. Silicon Dreamsia voi kokeilla demon muodossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

2. Lucy Dreaming (14 €)

Lucy Dreaming on varsinaista herkkua vanhan koulun seikkailupelien faneille. Pelissä lähdetään selvittämään synkkää perhesalaisuutta, ja sitä on sanottu ”erittäin brittiläiseksi komediaseikkailuksi”. Lucy seikkailee tosimaailman lisäksi unimaailmassa ja selvittää puzzleja, kerää johtolankoja ja yrittää saada murhaajan satimeen. Peliä voi kokeilla demon muodossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

3. Heavy Rain (10 €)

Heavy Rain nauttii klassikkopelin asemasta, ja syystäkin. Peli on Quantic Dreamin kehittämä trilleri, jossa jahdataan Origami-tappajana tunnettua murhaajaa. Pelattavana on neljä hahmoa, joista jokaisella on omat tavoitteet ja johtolangat.

4. Hello Neighbor (7 €)

Hello Neighborissa tarkkaillaan naapuria, jolla ei vaikuta olevan puhtaita jauhoja pussissa. Kauhupelissä yritetään hiippailla naapurin talossa, jotta kellarin mysteeri selviää. Naapuri oppii pelaajan liikkeistä, joten ikkunoiden edestä saattaa pian löytyä karhunrautoja, vaikka niitä ei aiemmin siellä ollutkaan.

5. Norco (9 €)

Surrealistinen Norco heittää eteläisen Louisianan rappeutuneisiin lähiöihin ja teollisiin suomaisemiin. Point & click -pelissä nautitaan syvällisestä tarinasta, jossa yritetään löytää kadonnut sukulainen. Pelaajan apuna on karkuteillä oleva turvallisuusrobotti, jonka kanssa kuljetaan jalostamoiden, ostoskeskusten ja viemäreiden keskellä. Peliä voi kokeilla demon muodossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

LUE MYÖS: PlayStationilla pelaavia hemmotellaan – PS Storessa yli 1000 indie-peliä leikattuun hintaan

Muropaketin uusimmat