UUSIMMAT

Naamahalaaja-alien Aliens vs Predator –erikoisjulkaisun mukana

31.12.2009 09:00 | Antti Mutta

Videopelien erikoisjulkaisuista on tullut nopealla tahdilla sen verran suosittuja, että lähes jokaisesta suuremman luokan pelistä ilmestyy jonkinlainen krääsää tursava megapaketti. Sega luottaa myös rajoitetun erikoisjulkaisun voimaan tulevan Aliens vs. Predatorin kohdalla. Mukana on jopa elokuvista tuttu facehugger-alien.

Hunter Editioniksi ristitty paketti on muutenkin varsin sisältörikas, vaikka naamahalaaja on varmasti eniten fanien mieleen. Laatikko sisältää seuraavaa. Pelilevy on pakattu alienin ja predatorin kuvituksella koristeltuihin metallikansiin. Keräilijää miellyttänee AvP-sarjakuvan erikoisversio ja miksei myös alieneja biologisen sodankäyntiin etsivän Weyland-Yutan Corpin merkki, jonka voi ommella kiinni vaatteisiinsa.

Viimeisenä hypistelevänä ekstrana Sega tarjoaa simppelin 3d-illuusion tarjoavan kortin. Hunter Editionin kruunaa lisää pelattavaa lisäävät neljä moninpelikarttaa, joiden nimet Docks, Outpost, Machine ja Hive kertovat selkeästi, missä taistelu näillä kentillä käydään.

Tässä vaiheessa paketin Euroopan julkaisu roikkuu vielä ilmassa. Jos erikoisjulkaisua ei meillä nähdä, niin ainakin Hunter Editionin kuvaa voi kuolata alienin tavoin Flickr-sivustolta oheisen linkin takaa.

Lue myös

Vielä ehdit ehdottamaan vuoden peliä

Näillä pelidrinkeillä uusi vuosi pyörähtää käyntiin iloisesti!

Xbox 360 käräytti varkaansa

Keskustelu

Hienolta näyttää. Nyt onkin sitten enää kaksi kysymystä. Onko itse peli hyvä ja tuleeko koko pakettia ylipäätään Eurooppaan?

Ja edelleenkin, missä on Armada 2526 arvostelu.

Juu ei tossa facehuggerissa mitään kummosta ole. Onhan se Alienkin yksi iso kulli.

Itseasiassa alkuperäinen facefukker konsepti taitaa olla että se hyppää ”piparina” naamallesi jonka jälkeen se työntää…”ulokkeensa” kurkustasi alas keuhkoihin ja tekee sinusta naisen…

jes alieni tekopillu toi lähti ostos listaan

4. Juurikin noin se suunniteltiin, kuten 6. sanoi niin kasvatappa hiukan yleissivistystä Gigeristä. On muuten suhteellisen kipeä ukkeli se :)

Muistatteko vielä kun joskus pelin ostaessa sai vakiona kaikkee kivaa krääsää ilman että joutui maksamaan ylimääräistä?

Jos ette tienneet, facehuggerin alapuolen on tarkoituskin näyttää juuri siltä mikä siitä tulee mieleen. Katsokaa muitakin H.R Gigerin teoksia.. Erittäin eroottisia.

Voi voi, eivät taitaa facehugger parat tietää mihin joutuvat kun nörttipojat saa ne käsiinsä….

Muropaketin uusimmat