Uusimmat

Näin käynnistyvät kaikki PlayStationin tuottamat elokuvat – Sony julkisti tuotantoyhtiönsä logoanimaation

16.02.2022 10:33 Muropaketin toimitus

Sony on julkistanut PlayStation Productionsin leffojen edessä nähtävän alkuanimaation.

Yhtiön elokuva- ja sarjatuotannon käynnistyessä todenteolla loppuviikosta teattereihin saapuvan Unchartedin osalta, PlayStation Productions on julkaissut oman alkuanimaationsa. Kyseinen animaatio nähdään jatkossa kaikkien PlayStation Productions -yhtiön tuottamien sarjojen ja elokuvien edessä, joista Uncharted on ensimmäinen.

Animaatio esitteleekin PlayStationin ikonisia hahmoja, joihin lukeutuvat muun muassa God of Warin Kratos, Unchartedin Nathan Drake, Horizonin Aloy, The Last of Usin Joel ja Ellie sekä Jak ja Daxter.

Tulevaisuudessa PlayStation Productionsilta on tulossa elokuvasovitukset muun muassa Ghost of Tsushimasta, Twisted Metalista sekä HBO-sarjasovitus The Last of Usista. Yhtiö paljasti hiljattain myös Jak and Daxterin tekevän tuloaan valkokankaalle.

Yllättävän moni alkuanimaatiossa nähtävistä hahmoista on vahvistettu jo saavan oma elokuvansa tai sarjansa, joten mahdollisuuksien mukaan myös muut animaatiossa nähtävät ikoniset hahmot saanevat ennen pitkään omansa. Tämä on toki tässä vaiheessa vain puhdasta spekulaatiota.

Muropaketin uusimmat