UUSIMMAT

Käyhän lataamassa kulttipeli Beyond Good & Evil ilmaiseksi PC:lle kun vielä ehdit

16.10.2016 14:00 Tuukka Hämäläinen

beyondgoodevil-002

Ubisoft lahjoittaa lokakuussa Ubisoft Clubin jäsenille peliklassikko Beyond Good & Evilin täysin ilmaiseksi. Pelin PC-version lataamiseen ei vaadita kuin Uplay-tili ja -sovellus.

Vuonna 2003 PlayStation 2:lle, Xboxille ja PC:lle ilmestynyt Beyond Good & Evil on kiistaton peliklassikko, joka nauttii kulttimainetta pelaajien keskuudessa. Nyt kehuttu toimintaseikkailu on ilmaiseksi ladattavissa osana julkaisija Ubisoftin 30-vuotiskampanjaa.

Beyond Good & Evilin PC-version voi ladata täysin maksutta Ubisoft Clubin sivuilta. Pelin lataaminen edellyttää Uplay-tilille kirjautumista, sekä Uplay PC -sovelluksen asentamista. Ilmaistarjous on osa Ubisoftin kampanjaa, jossa on aiemmin lahjoitettu faneille muun muassa Prince of Persia: The Sands of Time (2003) ja Rayman Origins (2011) -pelit.

Beyond Good & Evilin jatko-osaa on odotettu jo vuosia, ja hiljattain pelin luoja Michel Ancel julkistikin, että jatko-osa on viimein siirtynyt esituotantoon. Julkaisuajankohdasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta ainakin jotain edistystä näyttäisi viimein tapahtuvan.

Beyond Good and Evil 2
Kaikki jutut aiheesta