Naughty Dog: The Last of Us kertoi rakkaudesta, jatko-osassa on kyse vihasta

05.12.2016 09:58 | Muropaketin toimitus

thelastofus-part2-001

Viikonloppuna julkistettu The Last of Us Part II tulee Naughty Dogin mukaan kertomaan ennen kaikkea vihasta. Ohjaaja Neil Druckmann pyytää myös faneja luottamaan siihen, että studio tietää mitä tekee.

Naughty Dog julkisti viikonloppuna PlayStation Experience -tapahtumassa hartaasti toivotun jatko-osan The Last of Us -hittipelille (2013), ja samalla julkaistiin myös pelin ensimmäinen traileri. Tapahtumassa järjestetyssä paneelissa kerrottiin myös hieman lisätietoja pelistä, raportoi Kotaku.

Pelin ohjaaja Neil Druckmann kertoi, että siinä missä ensimmäinen peli kertoi rakkaudesta päähenkilöiden Joelin ja Ellien välillä, lähtee jatko-osa vastakkaiselle tielle.

– Tämä tarina kertoo vihasta, tällä kertaa Ellien näkökulmasta. Ensimmäisessä pelissä pelaat Joelilla, tässä pelaat Elliellä.

Druckmannin mukaan edellisessä pelissä lapsena tavattu Ellie on jatko-osassa 19-vuotias. Viikoloppuna julkaistussa trailerissa Ellie myös vannoo kostoa joillekin, toistaiseksi tuntemattomille hahmoille.

Druckmann yritti myös rauhoitella faneja, jotka saattavat pelätä jatko-osan pilaavan ensimmäisen osan raastavan ja hieman avonaiseksi jäävän loppuratkaisun.

– Yrittäkää ymmärtää, että kukaan ei rakasta näitä hahmoja niin kuin me, emmekä tekisi tätä ollenkaan, ellemme uskoisi olevamme oikealla asialla.

– Pyydän vain, että ensimmäisen pelin fanit luottaisivat meihin.

The Last of Us Part II:n julkaisupäivää ei ole paljastettu. Naughty Dogin seuraava pelijulkaisu tulee olemaan Uncharted: The Lost Legacy.

The Last of Us
Kaikki jutut aiheesta