Need for Speed The Run kaahaa kauppoihin

17.11.2011 11:40 | Jukka O. Kauppinen

Kaikkien aikojen suosituimmaksi väitetty ajopelisarja tekee tänään paluun, taas kerran. Luvassa on tiukkaa kilpa-ajelua Golden Gatelta aiuna Empire State Buildingin juurelle, kun pelaaja pakenee mafiaa ja väistelee poliisia.

Mafialle velkaantuneen Jack Rourken ainoa mahdollisuus selvitä hengissä on osallistua ”The Run” –kisaan ja voittaa 25 miljoonan dollarin pääpalkinto. Edessä on tuhansia ajokilometrejä Amerikan vaarallisimmilla teillä aina San Franciscosta New Yorkiin. Vastassa on 200 muuta kilpailijaa, Jackin päänahkaa halajavat gangsterit sekä poliisi, joka tekee kaikkensa katkaistakseen kisamatkan.

“Tämä on kaikkien aikojen suurin, nopein ja vaarallisin Need for Speed -peli”, kehuu Jason DeLong EA:lta kertoo.

“Need for Speed The Run tarjoaa pelisarjalle ominaisen ajokokemuksen ja yhdistää siihen huikean jännitysmomentin ja mahtavan lisämausteen upealta tähtikaartiltamme.”

Jännitys ei lopu maaliviivalle, sillä Need for Speed The Run tarjoaa myös moninpelin. Pelin ytimessä hyrrää ruotsalaisen DICEn kehittämä Frostbite 2 –pelimoottori.  

The Run on Need for Speed –pelisarjan 18 jäsen. Vuonna 1994 lanseerattu The Need for Speed –sarja on myynyt tähän mennessä yli 115 miljoonaa kappaletta.

Pelin näyttelijäkaartiin lukeutuu Mad Menistä tuttu Christina Hendricks, Never Back Downin Sean Faris, 2011 Sports Illustrated kansikuvamalli Irina Shayk ja 2011 Sports Illustrated bikinimalli Chrissy Teigen.

Need For Speed The Run julkaistaan PC-, Xbox 360-, PlayStation 3-, Wii- ja Nintendo 3DS –alustoille.

Lisätietoja: http://www.needforspeed.com

Lisää aiheesta

Need for Speed The Run – 18. kerta toden sanoo?

Nyt Need for Speed saavuttaa jo kahdeksannentoista osansa. Kuinka peli pidetään tuoreena vielä näiden vuosien jälkeen, ja mitä EA:n Black Box on oppinut Hot Pursuiotin kehittäjältä Criterionilta? Lue pelin tuottajan Alex Grimbleyn haastattelu ja ota selvää!

Need for Speed The Run -ennakko (PC, PS3, Wii, Xbox 360) 

Kuvissa peli näyttää erehdyttävästi edellisvuoden Hot Pursuitilta, mutta todellisuudessa The Run on vasta toinen peli, joka käyttää Frostbite 2 -pelimoottoria. Se toinen on joku tuikituntematon tusinaräiskintä Battlefield 3. Se mitä tämä merkitsee meille taviksille, jotka emme laske päiväkausia polygonien määrää tai muuta sellaista, vastaus on yksinkertainen: The Run näyttää hyvältä, erittäin hyvältä.

Lue myös

Assassins Creed Revelations (PC, PS3, Xbox 360)

Halo-pelien kaanoni pistetään väpäjämään

Mario Kart 7 tuntuu mainiolta – lue ennakko

MMO-peli tuhoutui täydellisesti palvelinrikossa