Uusimmat

Need for Speed Worldin betatesti alkoi

17.03.2010 12:22 Jukka O. Kauppinen

Electronic Artsin Black Box -studio kertoo aloittaneensa Need for Speed World -ajotoimintapelin suljetun betatestin alkaneen. MMO-ajopelissä ajellaan seuraavien kuukausien aikana reipasta bugirallia, kun peliä hiotaan julkaisukuntoon.

Testiin voi yrittää hivuttautua itsekin – mutta testipaikkoja on tietysti rajoitetusti.

”Need for Speed World on maailman ensimmäinen kilpa-ajo-MMO ja siten täysin uudenlainen viihde-elämys ajopelihulluille,” väittää Need for Speed Worldin vanhempi tuottaja John Doyle.

Tosin tästä voidaan olla erittäin vahvasti eri mieltä. EA itse näet julkaisi jo vuonna 2001 Motor City Online -pelin, joka oli sekin kilpa-ajo-MMO. Ja ainakin speksien perusteella aivan samanlainen peli, kuin NfS World. Löytyypä netistä myös täysin ilmainen MMO-ajopeli Project Torque. Myös Atarin Test Drive Unlimited oli erittäin MMO-henkinen nettiajelu. Joten likimainkaan ensimmäisestä MMO-ajopelistä ei voida todellisuudessa puhua. Mutta näinhän ne pr-puheet aina, puppugeneraattori jauhaa.

Doyle jatkaa:

”Olemme laajentaneet perinteistä Need for Speedin adrenaliinintäyteistä kaahaamista täysin uudella lisävauhtimekaniikalla ja roolipelimäisen monipuolisella pelin etenemisellä. Olemme näin saaneet luotua todella massiivisen, sosiaalisen ja vauhdikkaan Need for Speed -kokemuksen”.

Pelaajat voivat ajaa kilpaa ystävien, perheenjäsenten tai ranking-listalta löytyvien tuhansien muiden pelaajien kanssa kiivaissa ajohaasteissa ja poliisitakaa-ajoissa. Need for Speed World yhdistää Need for Speed Most Wantedin ja Need for Speed Carbonin kaupungit yhtenäiseksi pelimaailmaksi.

Betatestiin voi hakeutua kotisivujen kautta. Peli itse julkaistaan ensi kesänä PC:lle.

Lisätietoja: http://www.needforspeed.com/web/world

Lue myös

Cosplayn paremmat puolet

Ennakko: StarCraft II (PC)

Lue God of War 3 -haastattelu kokonaisuudessaan: ”peli on kuin Kreikan mytologian superhitit”

Xbox 360 kevätfiilareissa: uudet bundlet kauppoihin