UUSIMMAT

Neljä tuntia Oblivionia – umpitunnelissa

25.11.2008 21:45 | Jukka O. Kauppinen

Peleistä saa joskus irti todella unohtumattomia hetkiä. Ja joskus meiningistä ei muista yhtikäs mitään. Aika tuttu tunne ainakin nettilentäjille. Tämä veikko puolestaan onnistui jatkamaan yöllistä baarikierrostaan erittäin humalaisissa Oblivion-merkeissä. Eihän siinä nyt mitään erikoista ole, mutta kaveri dokumentoi kännitoilailunsa ja tarjoaa näin meille makoisat naurut.

”Joecool” kertoo viettäneensä Tokion yössä kostean illan, palanneensa kotiin ja muutaman päivän päästä Oblivion tarjosikin yllätyksen. Mitä ihmettä, pelin tallennukset todistivat kaverin pelanneen Bethesdan roolipeliä kostean yön jatkeena neljän tunnin aikana.

”Mitä helvettiä”, kaveri ihmetteli. Ja löysi itsestään sisäisen kännihirviön.

Yöllisen seikkailun jäljet kun olivat aika karua katsottavaa. Joecool oli kulkenut ympäriinsä, teurastanut kaikki vastaantulijat, tehnyt itselleen ”fcuk you UP!” -taikamiekan, pukenut hahmonsa tälle mahdollisimman huonosti sopiviin raskaisiin panssareihin ja teurastanut vielä kertaalleen kaikki vastaantulijat. Ihmiset ja eläimet.

Kaupungin jotakuinkin ainut henkiin jäänyt vartija oli pelaajan kohdatessaan suhteellisen vihainen – palkkiokin pidätyksestä oli vaivaiset 99 757 rahaa.

Ja kaupan päälle kaveri oli pöllinyt kaupungilla kamalan määrän viinaa ja herkkuja. Ilmeisesti aikomus oli pitää vielä virtuaaliset kännibileet.

Katsokaa itse: I played Oblivion blacked-out drunk and here’s what happened (via picture story)

Lisää aiheesta

Oblivion: Knights of the Nine

The Elder Scrolls IV: Oblivion – kiehtovan kaunista seikkailua

The Elder Scrolls IV: Oblivion (360, pc)

The Elder Scrolls: Oblivion (PS3)

Lue myös

Aprillipila muuttui todeksi: WoWista Atari 2600 -versio

Arvostelu: Talvisota (PC)

Arvostelu: The Incredible Maze (Wii)

Eidos uusii Kane & Lynch -skandaalin – arvosteluja manipuloidaan taas

Verkkopelihuijaukset huikeassa kasvussa

Pelaatko joskus vaikutuksen alaisena?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Ihme uutinen ja pitikö tällainen ihan internettiin asti laittaa? Onpa hauskaa, ”Katsokaa olen kännissä!”. En todellakaan ole mikään alkoholinvastustuja, mutta on se kyllä vähän jo surullista kun pitää laittaa kännitoilailujaan internettiin ja selostaa miten Oblivion-pelissä tappoi kaikki vastaantulijat kun oli humalassa.

Kännisten tekosia näkee kun menee perjantai-iltana keskustaan palloilemaan, kummaa vaan kun niistä ei uutisoida.

Tuli mieleen vuodentakaiset lentoporukoiden lanit, kun kokonainen neljän koneen parvi törmäili matkalennolla koko ajan kukkuloihin ja vuoriin. Ne kun hyppivät ihan yhtäkkiä silmille!

No, jotain neljän uudelleenlähdön jälkeen päästiin lopulta kohdealueellekin :)
Ei ollut ihan selväpäisintä lentämistä se.

WOWissa joskus näitä tapahtui, mitkä hassusti peilasivat oikeaa elämää. Hahmo heräsi jostain aivan omituisesta paikasta, reppu oli täynnä ihan käsittämätöntä tavaraa ja kaikilta kavereilta pelin sisällä sai kuulla, mitä kaikkea sitä tuli raidilla yön aikana tehtyä :)

Itsellä on GW:ssä muutamassakin killassa ollut vähän huono maine sen takia, kun en jaksa sitä peliä selvinpäin tahkoa.

:DDD Viimeisestä kuvasta päätellen kaveri oli mennyt keräämään vielä virtuaalisen korjaussarjan aamuksi xD

Heh, yks tilanne jäi mieleen kun linnassa joku muija lähti nyrkit pystyssä jahtaamaan mua takaa, kohta sotilaat alko jahtaamaan sitä muijaa, lopulta siellä oli aikamoinen sakki jahtaamassa toisia xD Toinen varsin koominen tapaus oli samassa paikassa kun vanginvartija jäi surmansa saaneena hytkymään oven väliin.

EVE-onlinessa aikanaan tätä tapahtui usein, ainakin allekirjoittaneelle. Siihen aikaan sentään vielä safespotteja sai tehtyä. Oli miellyttävää palata peliin aivan järkyttävässä kankkusessa vain huomatakseen, että ahaa localin kieli onkin venäjä. Jos oli mahtava tuuri niin kieli oli ranska, sitä sentään ymmärtää. Omien linjoille sieltä piti silti aina päästä, keinolla millä hyvänsä.

Oblivion on ihan yliveto peli! Varsinkin kun siitä osaa repiä komiikkaa irti xD Välillä sen pelin tilanteet on kyll koomisia että itteeki naurattaa. Noin 200 tuntia tullu tahkottua, parhaimmillaan joku 8 tuntia päivässä.

En pelaa koskaan kännissä ainakaan yksin. Kun pitää pään selvänä niin saa pelistäkin irti enemmän.

Eräs parhaita omalle kohdalle sattuneita tapauksia sattui aikoinaan WoWissa. Olimme kaverini sekä sekalaisen muun joukon kanssa etsimässä aarteita ja kunniaa Sunken Templen hautaholveissa iltana eräänä.

Kohtalomme oli tosin sinetöity jo astuessamme sisään katakombeihin, sillä sattumoisin minä joka pelasin joukon parantajaa (priest), olin aikamoisessa tuubassa. Lisäksi joukkiomme soturi, (jostain päin Eurooppaa, ehkäpä Amsterdamista?) oli polttanut ilmeisesti pilveä, ainakin omien sanojensa mukaan. Sanomattakin kuitenkin lienee selvää ettei retkemme sujunut ihan suunnitelmien mukaan.

Erityisen hassua katsottavaa muutamaa päivää myöhemmin oli in-game video jonka kaverini oli seikkailustamme tallentanut. :D

Lavastettu. Itse teen tuollaista selvinpäin. Tosin en ole ryypännyt vuosiin, joten ei tietoa, mitä tulisi kännissä tehtyä.

joskus sitä tulee pelattua vaikutuksen alaisena, mut todella harvoin

Voi, usein tulee pelattua alkoholin vaikutuksen alaisena… On tullut porukalla kehitettyä jopa ryyppysääntöjä eri peleille, kuten Diablo kakkoselle tai Titan Questille. Viis hörppyä oluesta aina tason nousulle, erikoistavaroille (harvinainen, settikama tai legendaarinen) ja kuolemalle, plus sitten sekalaisille muille tapahtumille. Porukalla kun pelailee niin lystiä piisaa, ja kaljaa kuluu… Usein saanutkin aamulla ihmetellä että jokos me näin pitkälle pelattiin ja miksi ihmeessä se mahtisormus on vaihtunut susipaskaan versioon

Tämä kyllä nauratti ihan huolella. Tulee mieleen omat kännitoil… siis huikeat ideat peleissä. :)

Repesin suht´koht pahasti! :D !

Varsinkin tolle: Days Passed 1276, Days Jailed 1069!! :D

Ja kaupan päälle kaveri oli pöllinyt kaupungilla kamalan määrän viinaa ja herkkuja. Ilmeisesti aikomus oli pitää vielä virtuaaliset kännibileet.

:D:D:DLOLOLOLOLOL sain nauraa taas…. mut mahto olli kivaa :D

Näytä kaikki kommentit

Mulla on oblivionissa yli 12 000 pöllittyä tavaraa, tehdäänkö musta nyt kuuluisa?

Muistan aikoinaan ku kaveri oli päissään tiputtanu tibiassa kaikki kamat ja tippunu 2 lvl alaspäin (ja tibiassa 2 levua on kova sana). x)

Muropaketin uusimmat