Neljä tuntia Oblivionia – umpitunnelissa

25.11.2008 21:45 Jukka O. Kauppinen

Peleistä saa joskus irti todella unohtumattomia hetkiä. Ja joskus meiningistä ei muista yhtikäs mitään. Aika tuttu tunne ainakin nettilentäjille. Tämä veikko puolestaan onnistui jatkamaan yöllistä baarikierrostaan erittäin humalaisissa Oblivion-merkeissä. Eihän siinä nyt mitään erikoista ole, mutta kaveri dokumentoi kännitoilailunsa ja tarjoaa näin meille makoisat naurut.

”Joecool” kertoo viettäneensä Tokion yössä kostean illan, palanneensa kotiin ja muutaman päivän päästä Oblivion tarjosikin yllätyksen. Mitä ihmettä, pelin tallennukset todistivat kaverin pelanneen Bethesdan roolipeliä kostean yön jatkeena neljän tunnin aikana.

”Mitä helvettiä”, kaveri ihmetteli. Ja löysi itsestään sisäisen kännihirviön.

Yöllisen seikkailun jäljet kun olivat aika karua katsottavaa. Joecool oli kulkenut ympäriinsä, teurastanut kaikki vastaantulijat, tehnyt itselleen ”fcuk you UP!” -taikamiekan, pukenut hahmonsa tälle mahdollisimman huonosti sopiviin raskaisiin panssareihin ja teurastanut vielä kertaalleen kaikki vastaantulijat. Ihmiset ja eläimet.

Kaupungin jotakuinkin ainut henkiin jäänyt vartija oli pelaajan kohdatessaan suhteellisen vihainen – palkkiokin pidätyksestä oli vaivaiset 99 757 rahaa.

Ja kaupan päälle kaveri oli pöllinyt kaupungilla kamalan määrän viinaa ja herkkuja. Ilmeisesti aikomus oli pitää vielä virtuaaliset kännibileet.

Katsokaa itse: I played Oblivion blacked-out drunk and here’s what happened (via picture story)

Lisää aiheesta

Oblivion: Knights of the Nine

The Elder Scrolls IV: Oblivion – kiehtovan kaunista seikkailua

The Elder Scrolls IV: Oblivion (360, pc)

The Elder Scrolls: Oblivion (PS3)

Lue myös

Aprillipila muuttui todeksi: WoWista Atari 2600 -versio

Arvostelu: Talvisota (PC)

Arvostelu: The Incredible Maze (Wii)

Eidos uusii Kane & Lynch -skandaalin – arvosteluja manipuloidaan taas

Verkkopelihuijaukset huikeassa kasvussa

Pelaatko joskus vaikutuksen alaisena?

Katso tilanne vastaamatta