UUSIMMAT

Neljä vuotta Mass Effect 3:n julkaisun jälkeen, fanit pistivät uusiksi Tali’Zorahin olemattoman seksikohtauksen

07.10.2016 21:00 | Tuukka Hämäläinen

masseffect-masseffect3-001

YouTube-kanava sovereign Studio on julkaissut oman näkemyksensä Mass Effect 3:sta puuttuvalle seksikohtaukselle. Kohtaus on kerännyt faneilta runsaasti kiitteleviä kommentteja.

Mass Effect 3:n (2012) romanssijuoni Tali’Zorahin kanssa jätti monet pelisarjan fanit kylmäksi. Pelaajat eivät koskaan päässeet näkemään, miltä quarian-rotuun kuuluva Tali todella näyttää, paitsi valokuvassa, joka paljastui olevan vain hieman käsitelty arkistokuva Getty Images -palvelusta.

Koska todellista rakastelukohtausta ei pelissä nähty, ovat fanit tehneet sellaisen itse. YouTube-kanava sovereign Studios on julkaissut elokuussa alla olevan videon, jolla Shepard ja Tali pääsevät viimein tositoimiin. Kuten lukuisat YouTube-kommentit ja liki 700 tykkäystä osoittavat, on kohtaus saanut fanien hyväksynnän.

Huomautettakoon, että Source Filmmakerilla tehty video sisältää toki alastomuutta ja seksiä. Videosta raportoi Kotaku.

Mass Effect
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

PS. Luulin että kyseinen rotu piti maskia vääränlaisesta ilmankoostumuksesta johtuen, joten kumman hengitysteille sopivaa ilmaa he tuolla pitävät?

Täh? Et sitten ole kovasti kiinnittänyt huomiota tarinallisiin elementteihin. Kyllä se on selvästi kerrottu että quarianien puku on sen takia, että heidän immuunijärjesteltelmänsä on hyvin kehittymätön, eli vähäinenkin pöpö (esim. flunssavirus) voisi olla heille kuolettava.

Eli aktiin kokonaan toiseen lajiin kuuluvan yksilön kanssa liittyy hengenvaarallinen infektioriski. Doesn’t matter, had sex.

Tota touhuahan ennen se Tali vetää jotain antibiootteja sun muita mömmöjä boostatakseen immuunisysteemiään. Tais siinä olla vielä jotain valmisteluja mitä Shepardikin teki.

Juu, kyllähän sekin on ihan hienosti selitetty, miten Tali voi väliaikaisesti boostata immuniteettiaan intiimiä aktia varten, heh. En kyllä muista että Shepard olisi tehnyt mitään, muistelen että se esitettiin kyllä kysymyksenä.

Minusta kyllä loppujen lopuksi tämä selitys quarianien kokoaikaiselle puvun tarpeelle on aika hölmö. Kyllähän noin heikon terveyden (immuniteetin) omaavat olennot lopulta kuolisivat tauteihin tai sukupuuttoon. No, turhaa läpätystähän tämä on, sorry, kyseessähän on peli, fantasia ja fiktio :) Eipä sikäli, Talin persoonallisuushan (ja ääninäyttelijän lahjakkuus) homman hoiti kotiin ja petiin pirun hyvin!

Onhan se kiva vietellä joku alien-mimmi, kunnes paljastuu että hänellä on haaroväli täynnä hampaita ja heikäläisillä on tapana saada se sukua jatkava DNA-näyte nauttimalla herkullisen aterian rakastajansa kanssa… Jossa rakastaja on kyseinen lounas… Haarovälin kautta…

Tuskin edes kaukaa haettua muistaen hämähäkit tai rukoilijasirkat jotka syövät kosijansa…

Mutta oikeasti, ottaen huomioon miten mikään laji maapallolla pysty lisääntymään toisen lajin kanssa, edes ne lähimmät sukulaiset kuten ihmiset ja eri apinalajit tai edes eri apinalajit keskenään, niin herättää kysymyksen että kuka [idiootti] on saanut ajatuksen että kokonaan toisella planeetalla täysin eri lähtökohdista kehittyneet lajit pystyisivät lisääntymään keskenään tai todennäköisesti edes parittelemaan keskenään, erilaiset sodomian-kaltaisuudet poislukien…

Omalla tavallaan pettymys, että kaikkien se suosikki valinta olikin periaatteessa ihan ihminen :D
Salaperäisyys kaiketi teki tehtävänsä.

Mutta joo, koko ME universumin seksitopikki on ihan urpo. Oletetaan, että kaikilla roduila on ihmisten kaltainen lisääntymisvietti ja tekevät aikuisviihdettä missä lähes kaikki rodut on keskenään, hyi! Käytännössä mitään esteitä ei taida edes olla kanssakäymiselle.
Yllätti silti positiivisesti, että fanien tekemä filleri olikin ihan hienostunut ja tunteikas, eikä mitään hikikomero matskua :)

Jatketaan nyt vielä, kun mieleen tuli, alieneista. Onhan sitä ollut ns. siemennys-teorioita, eli että eri planeetoilla kehittyneet elämänmuodot olisivat jonkin super-rodun siemennyksen seurausta, eli ne superolennot olisivat tarkoituksella lähettäneet avaruuteen jonkinlaisia DNA-paketteja, jotka olisivat aloittaneet elämän monilla planeetoilla, ja siksi ne eri planeettojen olennot olisivat hyvin samankaltaisia anatomialtaan. Kyllähän tämä selittäisi mm. ME-universumin hyvin samankaltaiset korkeamman älykkyyden eliöt.

No, kai se on lisättävä että tokihan kroganit ja salarianit on myös aika ihmismäisiä (kaksi jalkaa kaksi kättä, pää, torso). Ehkäpä sitten elcorit on enemmän erilaisia, paitsi että nekin kyllä ovat melko humanoideja, jos nousisivat pystyyn takajaloilleen. Eh. No rachnit sitten, siinä on jo enemmän eroa humanoidiin, heh.

Mjaa. Minusta on ylipäänsä hölmöä että useimmat alienit myös ME-sarjassa on niin ihmismäisiä (toki hienoja poikkeuksia esim. kroganit tai salarianit). Kyllähän se on hauskaa nähdä että asarit on niin seksikkäitä (tai nyt myös quarianit), mutta jotenkin sitä näin HC-scififanina toivoisi että mielikuvitusta olisi enemmän. Tässäkin nyt quarianit ilmeisesti on ihmisiä paitsi että niillä on kolme sormea ja varvasta. Muutenkin suuresti ihmetytti ME loressa että muka kukaan ei ikinä ole nähnyt miltä quarianit näyttää!!? Kyllähän nyt sitä helvatti takuulla joku on törmännyt esim. kuolleeseen q:hun ja sitten ottanut siltä puvun päältä ja nähnyt miltä ne oikeasti näyttää, tai joku vastaava tapaus!!! Toki tykkäsin ihan kympillä ME-sarjasta ja pelasin monta kertaa läpi, mutta näitä hölmöyksiä silti siinä riittää.

Muropaketin uusimmat