Uusimmat

Nerouden ja hulluuden rajamailla – onko uusi Star Wars nerokas källi?

23.05.2012 16:55 Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila on tunnetusti letkeä jätkä, jonka lanne heiluu ketterästi niin zumban kuin Judas Priestin tahtiin. Mutta uskalsiko hän tarttua valomiekkaan ja tanssahdella slave-Leian kanssa?

Vaan tätähän te olette kaikki odottaneet. Kinect Star Warsin ehdottomasti kamalinta ja yhtä aikaa ihaninta osiota: Galactic Dance-offia. Kukapa meistä ei olisi joskus tahtonut viedä Han Soloa kiihkeään diskotanssiin tai pistää jalalla koreaksi pahan keisarin kanssa? Ei kukaan muu vai? Eh, enhän minäkään, oikeasti…

Koko tanssipeli on yksi suuri vitsi, mutta toisin kuin pelivitsien kohdalla yleensä, tällä kertaa vitsi on viety huolella loppuun saakka. Moneen kertaan koeteltu tanssipelimekaniikka yhdistetään enemmän tai vähemmän tuttuihin popviisuihin, joiden sanoitukset on uusittu teemaa tukeviksi. I’m Han Solo, Blasterproof ja Princess in a Battle mainittakoon esimerkkeinä tarjonnasta. Myös tanssiliikkeet on nimetty teeman mukaisesti, mikä kertoo aidosta omistautumisesta aiheelle.

Raja nerouden ja hulluuden välillä on häilyvä, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun Darth Vader pistää lantion heilumaan tanssimuotoisessa kaksintaistelussa itse pahan keisarin kanssa, voidaan puhua rehellisesti molemmista. Prinsessa Leia näyttää kaapin paikan ja Lando Carlissian pyytää kesken biisin lupaa liittyä bileisiin. Camp-arvo on häikäisevä.

Lue koko arvostelu: Kinect Star Wars (Xbox 360)

 

 

 

Lue myös

Diablo III (Mac, PC)

Disgaea 4: A Promise Unforgotten (PS3)

Prototype 2 (PS3, Xbox 360)

Risen 2: Dark Waters (PC, PS3, Xbox 360)

Sniper Elite V2 (PC, PS3, Xbox 360)