Uusimmat

NES Classic Edition on kaikkialta loppu: Pelisivusto testasi, kuinka paljon alkuperäiset pelit maksaisivat

14.11.2016 11:30 Tuukka Hämäläinen

nintendo-classic-edition-mini-001

Nintendon viime viikolla julkaisema NES Classic Edition on myyty väliaikaisesti loppuun, ja konsolista yritetään kiskoa valtavia summia eBayssa. Yhdysvaltalaisen pelisivuston mukaan konsolista on maksettu jo enemmän, kuin alkuperäinen konsoli ja pelikasetit maksaisivat.

Nintendon viime viikolla julkaiseman NES Classic Edition Mini -konsolin kysyntä on yllättänyt kaikki, eikä konsolia ilmeisesti saa tällä hetkellä juuri mistään. Polygon ottikin asiakseen selvittää, tulisiko tällä hetkellä halvemmaksi ostaa alkuperäinen Nintendo Entertainment System ja kaikki pakettiin kuuluvat 30 peliä käytettyinä.

Polygonin selvityksen mukaan kaikki 30 pelikasettia ovat saatavilla eBaysta melko huokeaan hintaan, ja ainoastaan Final Fantasy (1987) kustantaa hieman enemmän, noin 20€. Loppusummaksi sivusto sai 206,28 dollaria, eli 188,97€. Tähän hintaan saisi siis Yhdysvalloissa hankittua NES-konsolin ja kaikki 30 peliä postikuluineen.

Hinta on toki korkeampi kuin NES Classic Editionin myyntihinta, mutta huomattavasti alempi, kuin uutuuskonsolista parhaimmillan maksettu 500 dollaria.

NES Classic Edition
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat