NES Remix 2 sekoittelee wanhaa Nintendoa, mutta toimiiko peli? Dome testasi!

26.05.2014 10:00 | Miikka Lehtonen

NES Remix kuulosti juuri kuin meikäläistä varten tehdyltä peliltä. Otetaan wanhoja NES-pelejä — eli niitä kaikkien kunnon ihmisten nuoruudesta — ja sitten sekoitellaan niistä uusia ja kokeilevia versioita. Olihan siinä ongelmansa, mutta hei: sitä varten jatko-osat keksittiin. Ja tässä se on.

Mikael heitti retrovaihteen silmään ja ihmetteli, miten NES Remix 2 toimii. Onhan mukana ainakin se kaikkien pikkuveljien ykkössankari, Luigi!

Paketti saa lisää lihaa luidensa ympärille parilla erikoisemmalla lisäyksellä. Mukaan on ympätty alkuperäisen Super Mario Brosin kieroon kasvanut pikkuveli, Super Luigi Bros. Kuten nimestä voi päätellä, tällä kertaa pelaaja ohjastaa Luigia, kuka tuttuun tapaan hyppii korkeammalle ja liukuu pidemmälle kuin kuuluisampi veljensä. Luigi myös pinkoo vasemmalle, eli kokonaan toiseen suuntaan kuin tasoloikissa yleensä. Alkuperäisen pelin pelanneiden kanttaa ehdottomasti kokeilla miltä vanha tuttu näyttää kokonaan uudesta vinkkelistä.

Mutta miten muuten? Tarkkaavaisimmat ehkä päättelivät jo jotain nostokuvan tähdistä, mutta jos haluat lisää tai et huomannut niitä… no, tiedät kyllä.

Lue arvostelu!