Netflix lisää pelitarjontaa tuntuvasti – tänä vuonna yli 40 uutta julkaisua luvassa

21.03.2023 14:37 Muropaketin toimitus

Netflix panostaa tuntuvasti peleihin. Suoratoistopalvelulla on kehitteillä koko joukko omiakin julkaisuja.

Netflixissä on ollut pelejä jo pitkään, mutta mitään valtavan suosittuja ne eivät ole olleet. Viime vuonna uutisoimme, että vain murto-osa Netflixin käyttäjistä pelaa palvelun tarjoamia pelejä.

Netflix on kuitenkin investoinut peleihin isosti, ja niiden tarjontaa tullaan lisäämään palvelussa tuntuvasti. Video Games Chronicle uutisoi, että Netlifixiin lisätään vielä tämän vuoden aikana yli 40 peliä. Pelit tulevat tuttuun tapaan tarjolle Netflixin Android- ja iOS-sovelluksiin, ja tulevien julkaisujen joukossa on esimerkiksi pelijätti Ubisoftin kehittämä Mighty Quest: Rogue Palace. Peli on kehitteillä yksinoikeudella Netflixille.

Netflixiin on tulossa paljon yhtiön omia sekä muiden studioiden kehittämiä julkaisuja. Netlifixillä kerrotaan olevan tekeillä 16 omaa peliä, ja lisäksi palveluun on kehitteillä peräti 70 ulkopuolisten studioiden tekemää peliä. Viime vuonna Netflix avasin myös oman pelistudionsa Helsinkiin.

Suoratoistojätti panostaa todellakin tuntuvasti myös pelisisältöön. Jää nähtäväksi, onnistuvatko suoratoistopalvelun tarjoamat pelit kasvattamaan suosiotaan.