Uusimmat

Netflixin Resident Evilin luoja haluaa tuoda pelaajien uuden suosikkihahmon tv-sarjaan

20.07.2022 13:35 Muropaketin toimitus

Resident Evil Villagen hurmaava pahishahmo Lady Dimitrescu saatetaan vielä nähdä Netflixin tv-sarjassa.

Netflixin tuore Resident Evil -tv-sarja julkaistiin viime viikolla, ja nyt sarjan pääjehu Andrew Dabb on paljastanut mitä hän haluaisi tuoda sarjaan jatkossa. IGN:n mukaan Dabb haluaisi tuoda peleistä aivan kaiken, mutta ”vastuullisesti ja ajan myötä”.

Erillisen maininnan saa Lady Dimitrescu (kuvassa), viime vuonna ilmestyneen Resident Evil Villagen vampyyrimainen hahmo, josta tuli heti fanisuosikki. Dimitrescun suosiosta kertoo esimerkiksi se, että hahmosta julkistettiin äskettäin arvokas ja vaikuttava keräilypatsas.

LUE MYÖS: Resident Evil -keräilypatsaalla on ”hyper-realistinen iho” ja tyyris hintalappu – vain 666 kappaletta valmistetaan

On kuitenkin täysi arvoitus, kuinka Lady Dimitrescu voitaisiin tv-sarjaan tuoda ja millainen olisi sarjan versio fanisuosikista.

Jää muutenkin nähtäväksi, mitä kaikkea Resident Evil -sarjassa lopulta nähdään ja kuinka pitkään sitä edes jatketaan. Tähän mennessä sarja on saanut paljon negatiivista huomiota ja kritiikkiä pelisarjan faneilta. Sarjan katsojaluvuista ei kuitenkaan tiedetä, ja niillä on varmasti Netflixin kannalta enemmän merkitystä kuin sillä palautteella, jota kourallinen faneja laukoo verkossa.

Muropaketin arviossa Resident Evil -sarjasta ei löytynyt paljonkaan kehuttavaa, mutta sarjalla on kriitikkomme mukaan hyvätkin hetkensä. Arviomme voit lukea linkin takaa.

LUE MYÖS: Arvostelu Netflixin uusi Resident Evil on epätasainen tv-sarja, jossa tehdään koko joukko typeriä päätöksiä

Muropaketin uusimmat