Uusimmat

Nettietsivät selvittivät: Telltale tekee uuden pokeripelin huimalla pelaajalistalla

26.03.2013 12:00 Miikka Lehtonen

Telltalen parin vuoden takainen Poker Night at the Inventory oli mitä mainioin peli. Se oli ihan asiallinen näkemys pokeripelistä, mutta lisäbonuksena sitä pelattiin mainiosti kirjoitettujen ja näyteltyjen pelihahmojen kanssa. Nyt tulossa on jatko-osa ja voi pojat millä pelaajalistalla!

Viime viikolla pelimaailmassa ihmeteltiin Telltalen promosaittia, jossa mainostettiin 1.4. alkavaa key partya. Mistä voisi olla kyse? Toisin kuin termin perinteinen määritelmä antaisi ymmärtää, ei välttämättä mistän seksiorgioista, sillä samaan aikaan nettietsivät penkoivat Team Fortress 2:n tulevia esineitä ja löysivät sieltä kiinnostavia juttuja.

Kuten Poker Night at the Inventoryn pelaajat muistavat, pelistähän sai Team Fortress 2 -esineitä pieksemällä pokerivastustajiaan niin paljon, että näiden oli pakko pistää esineitään panokseksi. Nyt pelistä on löytynyt samanlaisia esineitä, jotka vihjailevat huikeuksista. Listalla kun on Sam & Max -peleistä tutun Sam-etsivän hattu, The Venture Bros -sarjan Brock Samsonin aseistusta, Evil Deadin paha naamari, Borderlands 2:n Handsome Jackin naamari, Portal-pelin Chellen kengät ja muutakin mukavaa.

Tarjolla tulee olemaan siis melkoinen hahmokategoria, joka varmistuu nyt päivä päivältä. Eilen key party -saitin maljaan nimittäin ilmestyi DeSoto-auton avaimenperä, joka tietenkin viittaa Samiin: tämähän ajaa peleissä DeSotolla ja avaimet itsessään muodostavat aika paljon Maxin päätä muodostavan kuvion. Saitille lisätään uusia vihjeitä päivittäin ja lopullinen pelipaljastus tapahtuu 1.4. ellei silloin sitten nähdä riemukasta aprillipilaa, jolloin itse peli julkistettaneen 2.4.

Mitähän tämä päivä tuokaan tullessaan? Oli mitä oli, meikäläinen ostaa Poker Night at the Inventory 2:n sillä sekunnilla kuin se on mahdollista.

Listätietoja: Telltale Key Party

Muropaketin uusimmat