Uusimmat

Nettirekkamies mä oon

02.05.2014 18:15 Jukka O. Kauppinen

Noniin, kundit, pimut ja androgyynit Rekka-Bowiet. On aika lähteä internetin baanoille, sillä meidän kaikkien suuresti odottamamme hetki on saapunut. Euro Truck Simulator 2 on saanut moninpelin.

Kyse on tosin vasta modista ja sekin on vasta alpha-vaiheessa, eli hyvin keskeneräinen. Rekkasimun tekijä työstää parhaillaan virallista MMO-viritystä peliinsä, mutta sitä odotellessa me muutkin pääsemme nyt paahtamaan kilpaa Euroopan autobaanoja.

Lisätietoja: http://www.moddb.com/mods/euro-truck-simulator-2-multiplayer/

Lisätietoja: http://www.ets2mp.com/

Lisää aiheesta

Euro Truck Simulator (PC) 

Siinä missä firman aiemmat pelit ovat tarjonneet linja-autojen ja suurten jenkkirekkojen ajamista Pohjois-Amerikan kaupungeissa ja valtateillä, tarjoaa Euro Truck Simulator vaihteeksi rekka-autoilua hieman tutummissa ympäristöissä. Rahtia nimittäin liikutellaan tällä kertaa Keski-Euroopan autobaanoilla täkäläisellä kuljetuskalustolla.

Euro Truck Simulator 2 (PC) 

Euro Truck Simulator 2 on samaa sarjaa, joskin tulee vaihteeksi Saksan sijaan Tsekistä. Sekin keskittyy simuloimaan arkista asiaa antaumuksella ja rakkaudella. Ja muiden eurosakusimujen tavoin senkin pinnan alla piilee yllättävän ja oudon kiehtova kokemus.

Muropaketin uusimmat