UUSIMMAT

Nettivonkausta gangsteripelissä

09.09.2016 18:00 | Jukka O. Kauppinen

Segan japanilaiseen alamaailmaan sijoittuvat Yakuza-pelit nauttivat lännessäkin kulttisuosiosta, ja jatkoa on luvassa. Yakuza 6 kuitenkin heittää pakettiin jotain aika erikoista.

Yakuzoissahan on ns. Play spot -paikkoja, jonne pelaajat voivat mennä huvittelemaan päätarinan lomassa. Spoteissa on voinut hoilata karaokea, pelata biljardia, heittää tikkaa ja niin edelleen, kaikkea kivaa mitä gangsteri kaipaa luidenmurskaamisen lomassa.

Kutosyakuzassa on uutena viihteenä nettikahviloita, joihin pelaaja voi mennä jututtamaan nettitypyköitä. Kuvauksesta päätellen keskustelu on interaktiivista, ja sen kulkuun voi vaikuttaa muutenkin kuin vain kommenttinsa valitsemalla.

”Painelemalla namiskoita oikeassa järjestyksessä keskustelusi nettitytön kanssa muuttuu koko ajan jännittävämmäksi ja jännittävämmäksi”, Sega kehuu.

Yakuza

Ja kuvan kuvistakin voi päätellä, jännittävyyden taso lienee jossain ihan muualla kuin varsinaisessa keskustelussa. Saatko pelin maksulliset nettitytöt näyttämään enemmänkin kuin mitä he avuliaasti jo esittelevät? Siinäpä se kysymys.

Yakuzat ovat perinteisesti K18-julkaisuja, joten…

Yakuza 6 julkaistaan Japanissa tämän vuoden puolella. Saas nähdä kauanko Yakuza 6:n länkkärijulkaisuun menee ja onko nettityttöjä siistitty länsiversioon.

Lähde: Famitsu, Gematsu