Uusimmat

Neverwinter Nights 2 saapuu kahtena versiona

14.09.2006 11:48 Jukka O. Kauppinen

Atari julkaisee Neverwinter Nights 2 –roolipelin kahtena erilaisena painoksena. Mallia on otettu selvästi World of Warcraftin mainioista Horde/Alliance-paketeista, sillä pelistä saapuu kauppoihin ”Lawful Good” ja ”Chaotic Evil” –versiot, molemmat rajoitettuina painoksina.

Erot eivät jää tyystin kosmeettisiksi, sillä myös pelikotelon sisältö riippuu valitusta painoksesta. Molemmissa rajoitetuissa painoksissa on pelaajahahmolle erikoisvaruste, joka antaa bonuksia ja parempia varusteita; Neverwinter Nights adventure Pack, musiikkia ja pelitaidetta sisältävä dvd ja A3-kokoinen kartta pelimaailmasta.

Mutta erojakin löytyy. Good/evil-painoksesta riippuen mukana tulee joko Eldritch Giant- tai Huge Mountain Troll –hahmo, good/evil-sormus, erilaisilla kansilla varustettu taidekirja, 10 valmiiksi luotua good/evil-hahmoa ja itse pelissäkin on teeman mukainen käynnistysvalikko.

Peliäkään ei ole unohdettu, jossain tuon kamakasan sisältä sen pitäisi löytyä.

Neverwinter Nights –pelejä on myyty tähän mennessä yli kahden miljoonan kappaleen verran, ja Obsidian Entertainmentin luoma kakkososa vie pelaajat jälleen kerran Dungeons & Dragonsin Forgotten Realms –maailmaan. Fantasiaseikkailu jatkuu lokakuussa pc:llä.  

www.nwn2.com

Mikä?

Katso tilanne vastaamatta