Next Car Game on riemastuttavaa romurallia [galleria]

31.05.2014 16:00 | Jukka O. Kauppinen

Helsinkiläisen Bugbar-pelikehittäjän viilaama Next Car Game on saanut Steamin Early access –palvelussa muutaman päivityksen edellisen vilaisuni jälkeen. Mikäpä siis rentouttavampaa työmatkan jälkeen kuin istahtaa hetkeksi tsekkaamaan miltä tuleva suomipeli näyttää.

Rentoutusta olikin tarjolla ihan odottamattoman iso annos. Tosin Logitechin pelinäppikseni nuolinäppäimet saivat siinä samalla aikamoista kyyditystä, ja voisihan sitä näppistään muutenkin hivellä kuin sormet kramppaustilan partaalle ajettuina. Mutta kun ei voinut mitään. Se oli niin hitsin jännää.

Next Car Game kun sisältää nyt kolme eri autoa sekä muutamia ratoja sekä derby-romutustilassa että varsinaisessa romuralli-kilpa-ajelussaan. Hiekkakuopassa, sorateillä ja pikku asfalttiradalla kaahaaminen on pitkästä aikaa niin riemastuttavan ja tuhottoman kivaa, että herttinen! Ovatko ajopelit olleet näin hauskoja sitten viimeisimmän oikean FlatOutin? Tuskin.

Sitä ajamisen riemua ja radalle leviävän romun määrää! 24 autoa starttaa ja osa ehkä pääsee maaliinkin saakka. Kuten kuvien määrästäkin näkyy, meikällä oli kivaa ja hymy oli koko ajan korvissa saakka.

Ja nyt Bugbear tekee peliään täysin omin palkein, ilman kustantajien asettamia keinotekoisia rajoituksia. Toivottavasti Early accessin tuotot riittävät pelin tekemiseen valmiiksi julkaisukuntoon – ja hemmetin isoja peukkuja studion jampoille, että ehkäpä riippumattoman rahoituksen kautta pelille saadaan myös erittäin hyvä boksijulkaisudiili.

Bugit julkaisivat eilen sopivasti uuden trailerinkin. Olkaa hyvä:

 

Odotan innolla pelin seuraavia versioita ja valmistumista. Saati sitä, että jos siihen saadaan tehtyä hyvä nettimoninpelikin, niin pääsemmekö kaahaamaan 24 ihmisen hurjimuskisoja?

Lisätietoja: http://nextcargame.com/

Lisää aiheesta

Bugbear keräsi Steamissä miljoona dollaria viikossa 

FlatOut Ultimate Carnage (PC) 

Ridge Racer Unbounded (PC, PS3, Xbox 360) 

Verottaja haki jo konkurssiin, mutta Bugbear näytti mistä pelistudio pissii 

Muropaketin uusimmat