Uusimmat

NFL-pelaaja jättää urheilun jo 28-vuotiaana – tehnyt Pokémon-korttien myynnillä satoja tuhansia dollareita

21.11.2022 13:45 Muropaketin toimitus

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Blake Martinez on löytänyt todellisen intohimonsa Pokémon-korttien keräilystä ja myynnistä.

Harvinaisista Pokémon-korteista voidaan maksaa suuria summia, mutta harvemmin keräilijät jättävät leipätyönsä ja omistautuvat kokonaan keräilykorttikaupalle. Näin näyttää kuitenkin tekevän NFL-joukkue Las Vegas Raidersin pelaaja Blake Martinez.

Kuten Kotaku uutisoi, Martinez on juuri kertonut jäävänsä eläkkeelle NFL:stä vain 28-vuotiaana. Ilmoitus tulee muutama viikko sen jälkeen, kun hän onnistui myymään harvinaisen Illustrator Pikachu -kortin uskomattomaan hintaan 672 000 dollaria. Kuvan kortista näet alta kauppasivusto Goldinin twiitistä.

Martinezilla on Kotakun mukaan oma sivubisnes Pokémon-korttien ostamisessa ja myynnissä. Hän ostaa paljon uusia ja vanhoja korttipaketteja, ja kertoo löytäneensä Illustrator Pikachun yhdestä ostamastaan paketista.

Virallisesti Martinez on kertonut jättävänsä jalkapallouransa ”keskittyäkseen perheeseen ja tuleviin intohimoihinsa”. Pokémon-korttibisneksen uskotaan olevan ainakin osittain päätöksen takana.

LUE MYÖS: 20 vuotta kadonneeksi luultu Pokémon-kortti myytiin valtavalla summalla

Muropaketin uusimmat