Uusimmat

NFT:t ja Minecraftin yhdistänyt Blockverse myi pelaajille NFT:itä 1,2 miljoonalla dollarilla, ja katosi sitten kuin tuhka tuuleen

30.01.2022 20:59 Muropaketin toimitus

Blockverse-niminen projekti lupasi yhdistää Minecraftin ja NFT:t. Kun Blockversen NFT:t oli saatu kaupaksi, koko Blockverse katosi kuitenkin hyvin nopeasti rahat mukanaan.

Blockverse oli käytännössä modattu Minecraft-serveri, johon liittyen myytiin erilaisia NFT:itä. Minecraft-kehittäjä Mojangilla ei siis ole tapahtumien kanssa suoraan mitään tekemistä.

Koko Blockversen NFT-kokoelma myytiin loppuun kahdeksassa minuutissa, mutta sen jälkeen pelaajilta vedettiin matto alta. Blockverse nimittäin katosi, 1,2 miljoonaa dollaria taskussaan.

Muutama päivä myöhemmin Blockverse tiedotti Twitterin kautta, että kyse ei ole heidän mukaansa huijauksesta. Syyksi projektin katoamiselle kerrottiin kehittäjien osakseen saama hyvin negatiivinen palaute ja vihamieliset kommentit. Blockverse on luvannut palata takaisin toimintaan myöhemmällä ajankohdalla, mutta jää nähtäväksi, pitääkö lupaus paikkansa.

Muropaketin uusimmat