Uusimmat

NHL 12:ssa taklataan uusilla fysiikoilla

25.05.2011 12:15 Jukka O. Kauppinen

EA valmistautuu parhaillaan syksyn uuteen lätkäkauteen ja pohjustaa NHL 12 -pelin julkaisua valuttamalla innokkaille lätkääjille tietoja tulevan pelin ominaisuuksista. Luvassa on muun muassa uudistettu Be a Pro -pelitila ja Full Contact -fysiikkamoottori.

Be a Pro -tila tarjoaa sinänsän tutusti ”legendaarisia pelihetkiä oman uran kehittäjille. Taistele tiesi tähtiin, murskaa ennätykset ja tee itsestäsi NHL-legenda. Mitä paremmin pelaat, sitä enemmän saat jääaikaa”, EA tietää kertoa.

Full Contact -fysiikkamoottori puolestaan tekee toiminnasta entistä interaktiivisempaa ja aggressiivisempaa. Taklaukset, rikkoutuvat pleksit ja kaadettavat maalivahdit ovat varmasti juuri niitä asioita, joita lätkääjät ovat aina halunneet kokea.

”Pelaajien koko ja fyysisyys on entistä korostetumpaa isompien pelaajien voidessa käyttää painoaan hyväksi aivan uudella tavalla”, firma kertoo.

”Tänä vuonna pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa kohtaamaan dynaamisia maalivahteja. Pelaajat voivat ottaa mittaa maalivahdeista, kaataa heidät tai työntää pois paikalta – samalla kun rysäyttävät päin maalia. Katso kuinka maalivahdit taistelevat tehden uskomattomia pelastuksia. Olemme lisäksi uudistaneet NHL10 –pelistä tuttua suosittua tappelumoottoria täysin uuden maalivahtitappelujen myötä. Kun tunteet kuumenevat, maalivahdit voivat pudottaa hanskat ja ottaa mittaa toisistaan”, kuuluvat jatkokehut.

Peli sisältää myös 2011 NHL Winter Classic Heinz Field -lätkätapahtuman ja EA SPORTS Action Tracker simuloi oikeiden lätkäpelien tapahtumia reaaliajassa.

Lisätietoja: www.easports.com/nhl

Lue myös

Domen arvosteluviikko 20/2011: kahdeksan arvostelun touhuviikko!

Dungeon Siege 3 -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Mount & Blade: With Fire & Sword (PC)

World of Tanks -skabassa palkintona kymmenen pussia kultaa