Uusimmat

Niantic peruutti Pokémon Go -pelin parjatun salipäivityksen, uusi päivitys tulossa

07.12.2016 18:00 Muropaketin toimitus

pokemongo-001

Prestigeä jaetaan nyt Pokémon Gon saleilla entiseen malliin. Nianticin viime kuussa julkaisema päivitys peruttiin runsaan kritiikin seurauksena.

Niantic teki viime kuussa muutoksia Pokémon Gon salikäytäntöihin. Tuolloin oman tiimin saleilla treenaamisesta tuleva prestige-palkinto pudotettiin puoleen, eli 1000 pisteen sijaan treenaamisesta saikin vain 500 pistettä.

Muutos herätti runsaasti kritiikkiä kilpailullisten pelaajien keskuudessa, ja se onkin nyt Polygonin mukaan peruttu.

– Kouluttajat, ystävällisellä salilla kouluttamisesta tarjottu Presige-palkinto on palautetta alkuperäiseen kokoonsa, tiedottaa Niantic Pokémon Gon virallisella Twitter-tilillä.

Niantic on myös aiemmin tänään tiedottanut, että Pokémon Go on juuri saamassa uuden päivityksen sekä Androidilla että iOS:llä. Pelin virallisen sivuston mukaan uusi päivitys muun muassa mahdollistaa useamman Pokémonin vaihtamisen professorille samalla kertaa, ja se tuo lisäksi tarkempia tietoja kumppaniksi valitun pokémonin info-ruudulle.

Niantic ei toistaiseksi ole julkistanut tietoa mobiilipelin mahdollisesta joulutapahtumasta. Päätellen pelin Halloween-tapahtuman suosiosta sekä hiljattain järjestetystä Kiitospäivätapahtumasta, joulutapahtuma vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä.

Pokemon Go
Kaikki jutut aiheesta