Uusimmat

Nintendo 3DS jakaa bonuksia kävelijöille

11.01.2011 10:27 Miikka Lehtonen

Stereotyypin mukaan pelaajat tykkäävät istumisesta, mutta eivät niinkään liikkumisesta. Lieneehän tuossa perää, sillä yleensä on hankala kävellä ja pelata samaan aikaan. Toinen saa jäädä. Mutta 3DS on eri maata. Se suorastaan kannustaa kävelemään jakamalla aktiivisille liikkujille palkintoja.

Moinen on mahdollista 3DS:n sisäänrakennetun askelmittarin johdosta. Hieman samaan tyyliin kuin uusimpien Pokémon-pelien askelmittari, myös 3DS jakelee pelaajalle palkintoja sen mukaan, miten paljon hän on kävellyt. Systeemitasolle rakennettu mekanismi pitää kirjaa pelaajan liikkunnasta ja jakelee kilometrien karttuessa erikoisia kolikoita, joiden avulla peleissä voi avata uutta sisältöä tai muuten vain päteä kavereilleen. ”Kuin achievementeja liikkumisesta”, kuten eräs kommentoija totesi.

Erikoinen, mutta paperilla kiinnostava idea. Käsikonsoli kun on, 3DS tulee helposti otettua mukaan kun lähtee aamulla liikkeelle, joten siinähän niitä askeleita kertyy päivän aikana ihan mukavasti. Odotan tosin innolla, että laiskat nettipeelot ryhtyvät keksimään erilaisia tapoja huijata askelmittaria kotonaan, jotta he saavat kolikoita nostamatta peraustaan tuolistaan. Maalinravistin kehiin?

Lähde: Vandal.net (käännös NeoGAF)

Lisää aiheesta

3DS Eurooppaan maaliskuussa – luultavasti suolaisella hintalapulla

E3dome: Tässä se on, Nintendo 3DS!

E3dome: Nintendon 3DS-konsolin speksit, suoraan hevosen suusta

Lue myös

Warhammer: Invasion (Lautapeli)

Angry Birds -lautapelissä lingotaan tipuja katapultilla

Jenkkivapaaehtoinen virtuaali-RAFissa