Uusimmat

Nintendo ei pelkää lykätä pelejään

29.03.2007 17:05 Miikka Lehtonen

Kuten jokainen Wiin omistaja lienee jo huomannut, konsolin pelivalikoima ei ole viime aikoina kasvanut aivan toivotulla vauhdilla. Nintendon mukaan kyse on vain halusta tarjota pelaajille mahdollisimman viimeisteltyjä kokemuksia.

GamesIndustry.biz-saitin haastattelupenkkiin istahtanut Euroopan markkinointijohtaja Laurent Fischer ymmärsi pelaajien huolen, mutta vakuutteli, että Nintendo tietää kyllä, mitä tekee. ”Jos kehitystiimi sanoo tarvitsevansa vielä kuukauden tai pari tarjotakseen ainutlaatuisen pelikokemuksen, se sopii meille”, Fischer selitti. ”Kun peli julkaistaan, se on tismalleen sellainen kuin sen luoja halusikin sen olevan.”

Fischer vakuutteli, että sekä Super Mario Galaxy että Metroid Prime 3 tulevat ilmestymään tämän vuoden puolella ja olemaan erinomaisia pelejä, jotka ottavat kaiken irti Wiin mahdollisuuksista. Hän uskoo myös, että Wii tulee saamaan vahvaa tukea muilta pelifirmoilta.

Hän viittasi myös kintaalla viimeaikaisille Sony- ja Microsoft-johtajien kommenteille, joiden mukaan Wii olisi vain hetken villitys. ”Olemme iloisia, että PlayStation 3 on saatavilla Euroopassa, eikä tämä ole vain markkinatilanteen aiheuttamaa ylimielisyyttä. Olemme alusta saakka sanoneet haluavamme yrittää uudenlaista strategiaa, joka on nyt osoittautunut kannattavaksi.”

Oletko tyytyväinen Wiin pelitarjontaan?

Katso tilanne vastaamatta