UUSIMMAT

Nintendo esitteli 3DS:n tulevia pelejä: luvassa mm. Zelda: Majora’s Mask 3D ja uusi Fire Emblem

15.01.2015 13:26 | Jukka O. Kauppinen

Nintendo esitteli 3DS-pelien tulevaa tarjontaa. Jos Kalle Lounelan sydämenhakkauksesta voi mitään päätellä, niin luvassa on herkullista pelattavaa. Useampikin hyvä pelisarja saa näet herkullisen kuuloisia jatko-osia.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D – Nintendo 3DS:lle ja Nintendo 2DS:lle 13. helmikuuta. Samana päivänä julkaistaan myös New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition -laitepaketti, joka sisältää Majora’s Mask -teemalla varustetun New Nintendo 3DS XL -laitteen ja esiasennetun pelin.

Majora’s Mark julkaistiin alkujaan vuonna 2000 N64:lle ja myöhemmin GameCubelle. Majora on Zelda-sarjan kuudes peli, joka saa nyt väkevää 3D-rakkautta.

Fire Emblem -sarjan uusin osa julkaistaan Nintendo 3DS:lle ja Nintendo 2DS:lle. Pelinkehittäjänä toimii sama tiimi kuin Fire Emblem: Awakening -pelissä. Julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Monster Hunter 4 Ultimate – lisää hirviöjahtia. Peli julkaistaan myös osana New Nintendo 3DS XL –konsolipakettia, laitteelle esiasennettuna. Julkaisu 13. helmikuuta.

Xenoblade Chronicles 3D – 2.4.2015 julkaistava räiske on alkujaan Wii-konsolille julkaistun Xenoblade Chronicles -pelin remasteroitu versio. Peli saapuu vain New Nintendo 3DS:lle ja New Nintendo 3DS XL:lle.

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition – Puzzle & Dragons -peleihin perustuvat Puzzle & Dragons Z ja Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition julkaistaan toukokuussa samassa paketissa Nintendo 3DS:lle ja 2DS:lle.

Code Name: S.T.E.A.M.: Tässä pelissä voit hyödyntää Marth, Ike, Robin ja Lucina amiibo-figuureja ja käyttää niitä pelattavina hahmoina. Julkaistaan 15.5.2015.

Pokémon Shuffle – ilmaiseksi 3DS:lle ladattava pulmapeli vie Nintendoa kohti f2p-pelien maailmaa. Miten mahtavat mikromaksut maistua 3DS-pelikansalle?

Ace Combat Assault Horizon Legacy + – helmikuussa 2DS/3DS:lle julkaistava lentoräiskintä heittää pelaajat sotataivaille. New Nintendo 3DS:llä pelatessa voi käyttää myös C-ohjaustappia ja ZR/ZL-painikkeita. Peli tukee myös tiettyjä amiibo-figuureja, joiden avulla voi avata bonuskoneita.

Nintendo julkaisee New Nintendo 3DS –konsoleille helmikuussa päivityksen, jonka myötä laitteella voidaan käyttää Amiibo-figuureita  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS -pelissä.

Lisätietoja: http://www.nintendo.fi/

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

Lisää aiheesta

3DS-käsikonsolin uudet versiot saapuvat Suomeen helmikuussa

Brasilian verotus ja sisäänkääntyneisyys ajoivat Nintendon evakkoon 

Nintendo 3DS – ensikosketuksessa kolmiulotteinen taskukonsoli 

Nintendo 3DS – videoreportaasi 3DS-konsolin Euroopan julkistustapahtumasta 

Nintendon uutta konsolia myydään Euroopassa harvoille ja valituille 

Säveltäjä on piilottanut saman melodian kaikkiin työstämiinsä peleihin 25 vuoden ajan