Nintendo-johtaja käytännössä lupaa uuden Super Smash Bros. -pelin Switchille

12.03.2017 19:30 | Muropaketin toimitus

Nintendo of American johtaja vihjaa tuoreessa haastattelussa, että myös Nintendo Switch tulee samaan oman versionsa Super Smash Bros. -kamppailupelistä.

Yksi Nintendo suosituimmista pelisarjoista, Super Smash Bros., tulee melkoisella varmuudella saapumaan myös Nintendo Switchille. Tämä käy ilmi tuoreesta haastattelusta, jossa Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime käytännössä lupaa suositun kamppailupelin saapuvan uudelle alustalle.

”Smash on tietysti yksi parhaiten myyneitä sarjojamme”, Fils-Aime kertoo GameSpotin mukaan.

”Sanomme Nintendon kehitysfilosofian olevan, että haluamme tuoda jokaiselle alustalle ainakin yhden pelin jokaisesta klassikkosarjastamme.”

Fils-Aimen mukaan Nintendo pyrkii siis siihen, että jokaisella konsolilla olisi ainakin yksi The Legend of Zelda -peli, yksi Super Mario -peli ja niin edelleen. Haastattelu tuntuu vihjaavan siihen, että sama koskee myös Super Smash Bros. -sarjaa.

Nintendo-hahmojen kamppailupelisarja käynnistyi vuonna 1999 Nintendo 64:lle julkaistusta pelistä. Tuoreimmat Super Smash Bros. -julkaisut ovat vuonna 2014 Wii U:lle ja 3DS-käsikonsolille ilmestyneet versiot.

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta