UUSIMMAT

Nintendo: Jos Mario-leffasta ei saada tarpeeksi kiinnostavaa, se hyllytetään

12.02.2018 17:23 | Muropaketin toimitus

Nintendon mukaan varhaisessa kehitysasteessa oleva Super Mario -animaatioleffa laitetaan jäihin, ellei siitä tule tarpeeksi kiehtovaa.

Illumination Entertainmentin aloittama Super Mario -animaatioleffaprojekti voidaan aivan hyvin hyllyttää, ellei siitä saada tehtyä tarpeeksi kiinnostavaa. Näin kertoo viiksekkään putkimiehen luoja Shigeru Miyamoto, joka jutteli projektista Nintendon sijoittajille.

Animaatioleffan tuottajana toimiva Miyamoto kertoo, että hän on yrittänyt saada elokuvaa aikaiseksi vuosikausien ajan. Häneltä on toistuvasti kysytty miksei Nintendo käynyt aiemmin Mario-elokuvaan käsiksi, sillä monien mielestä pelin tekeminen on kuin tekisi elokuvan. Seikka, josta Miyamoto on täysin eri mieltä.

Marion luoja kertoo aloittaneensa keskustelut elokuvasta Illuminationin Chris Meledandrin kanssa yli kaksi vuotta sitten. Miyamoto kertoi, että Nintendo on valmis vetämään projektin töpselin seinästä, ellei siitä tule tarpeeksi kiinnostavaa.

“Olemme puhuneet paljon Meledandrin kanssa sekä jaamme ajatuksen, että jos emme saa aikaiseksi mitään mielenkiintoista, lopetamme projektin siihen. Olemme tavanneet jo lukuisia kertoja käsikirjoituksen merkeissä, ja keskustelumme ovat edenneet jatkuvasti. Toivon, että voin tiedottaa asioista lisää heti, kun olemme selvittäneet esimerkiksi projektin aikataulun”, Miyamoto kertoi.

Mario on jo käynyt valkokankailla vuoden 1993 Super Mario Bros. -elokuvassa, jossa pääosia näyttelivät Bob Hoskins ja John Leguizamo sekä Dennis Hopper.