UUSIMMAT

Nintendo: Saatamme siirtyä pelikonsoleista kohti älypuhelimien pelimarkkinoita

07.01.2019 10:11 | Muropaketin toimitus

Nintendon tuore pääjohtaja on kertonut haastattelussa, ettei yritys ole täysin kiinni sen pelikonsoleissa, vaan sitä kiinnostaa laajentaa toimintaansa myös älypuhelinmarkkinoille.

Shuntaro Furukawasta tuli viime vuonna Nintendon pääjohtaja, ja Furukawa kertoikin kuinka hän kasvoi Nintendon parissa, ja miten paljon tämä arvostaa jättiyhtiön perinteitä: omaperäisyyttä ja joustavuutta. Nyt Furukawa on maininnut tuoreessa haastattelussa, mihin suuntaan uusi johtaja haluaa Nintendoa viedä.

Furukawan mukaan Nintendo on viihdemarkkinoilla, ja se ohjaakin kaikkea pelijättiläisen toimintaa. Hänen mukaansa yrityksen päämääränä on tarjota kaikille asiakkaille innovatiivisia ja uniikkeja tapoja pelata pelejä.

Innovatiivisuudesta kysyttäessä Furukawa totesi, ettei Nintendo ole juuri nyt keskittynyt konsoleihin. Teknologia elää ja muuttuu jatkuvasti, ja tämän takia erityistä Nintendo-kokemusta halutaan tuoda esille monilla uusilla eri tavoilla.

Johtaja totesi, että Nintendo saattaa joskus siirtyä pysyvästi pois konsolimarkkinoilta, jos tähän tulee tarvetta. Furukawan mielestä älypuhelimilla pelattavat mobiilipelit voisivat auttaa tuloksen kasvattamisessa, tiedottaa Nintendolife-sivusto.

“Haluaisin lisätä sellaisten älypuhelinpelien määrää, jotka tuottavat jatkuvasti voittoa”, Furukawa tiivisti.

Muropaketin uusimmat