Nintendo Switch voi taipua, jos sitä pitää liian kauan telakassaan

10.04.2017 13:46 | Muropaketin toimitus

Pelaajat ja verkkosivusto TechnoBuffalo raportoivat Nintendon uutuuskonsolin voivan taipua, jos sitä pitää liian kauan lataustelakassaan.

Viime viikolla pelimediassa kerrottiin erikoisesta huhusta Nintendon tuoreeseen Nintendo Switch -konsoliin liittyen. GamesRadarin mukaan Switch voi taipua, jos sitä käytetään pitkiä aikoja lataustelakassaan. Väite on erittäin vakava, sillä Switchiä on tarkoitus voida käyttää tv-moodissa ja telakassaan ilman rajoituksia, vaikka kyseessä onkin myös käsikonsoli.

GamesRadarin mukaan useat pelaajat ovat jakaneet verkossa kuvia taipuneista Switcheistään. Huhu lähti liikkeelle Redditistä, jonka jälkeen myös tekniikkasivusto TechnoBuffalon toimittaja tarkisti oman konsolinsa. Kuten sivuston julkaisemasta kuvasta käy ilmi, toimittaja todisti oman konsolinsa taipumisen vatupassilla.

Ongelmasta ensimmäisenä Redditissä kertonut pelaaja on julkaissut myös videon, jolla konsolin taipuminen näkyy selvästi. Alla olevalla videolla pelaaja kertoo olleensa yhteydessä Nintendon asiakaspalveluun ja lähettäneensä konsolin huoltoon. Hänen mukaansa Nintendolla uskotaan, että kyseessä on yksittäistapaus, mutta virallista lausuntoa yhtiö ei ilmeisesti ole asiasta julkaissut.

Heti Switchin ilmestyessä maaliskuussa levisi tieto, että osa Joy-Con -ohjaimista on kärsinyt yhteysongelmista. Nintendo on sittemmin kertonut, että yhteysongelmat johtuvat ”valmistusvaihtelusta”, jota ei pitäisi ilmetä enää uudemmissa Switcheissä. Yhteysongelmista kärsivät ohjaimet voi lähettää huoltoon ottamalla yhteyttä Nintendon asiakaspalveluun.

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta